FOTO: Guliver

‘OTADA NISAM ISTI ČOVJEK’ Princ William o mučnoj krizi: ‘Roditelji su vrištali, kao da cijeli svijet umire’

Autor: Dnevno.hr

Princ William (39) je u razgovoru s novinarima otkrio je kako je patio od tjeskobe i depresije nakon što je svjedočio posljedicama stravične nesreće.

Princ kaže kako je nakon što je radeći kao pilot helikoptera u službi hitne pomoći, pomagao spasiti život teško ozlijeđenom dječaku, upao u tešku krizu. Dječak je u to vrijeme bio tek nekoliko godina stariji od njegova sina, princa Georgea. Daily Mail piše kako je budući britanski kralj u ovome slučaju mislio na tešku automobilsku nesreću u kojoj je tad petogodišnjem Bobbyju Hughesu prije četiri godine oštećen mozak.

Priča kako su po dolasku na mjesto nesreće razmišljali samo kako pomoći nesretnom dječaku. Dječakovi roditelji su vrištali, bili u pravoj agoniji, a William priča kako je kući otišao u teškom stanju. Kaže kako nije plakao, ali je u sebi osjećao nekakvu napetost i bilo mu je kao da cijeli svijet umire.

“Otada nisam isti čovjek”, rekao je i dodao kako je njegov očaj s tjednima bio sve jači, a to nikad nije prije osjetio. Njegov život je tad bio u redu, pa se stalno pitao zašto se tako osjeća da bi napokon shvatio kako traume i tugu svih tih ljudi zapravo nosi kući, a sve to utječe na čovjeka.

U podcastu koji će biti objavljen u ponedjeljak, priznao je kako su mu razgovori s kolegama i upoznavanje s obitelji dječaka pomogli da s vremenom pobijedi svoje demone.

Razgovor s britanskim prestolonasljednikom nazvan “Prince William: Time To Walk” traje 38 minuta i snimljen je u veljači kao dio Appleove audioserije u kojoj slavne osobe s javnosti dijele svoje intimne uspomene.

Dječaka Bobbyja o kojemu je William pričao je u ožujku 2017. oborio vozač koji je u to vrijeme pohađao autoškolu, kad je ugledavši mališana na cesti, slučajno pritisnuo gas umjesto kočnice.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.