Otac Jodie Foster varao na račun njezine popularnosti

Autor: hina

Lucius Fisher Foster III., kojemu je 89 godina, mogao bi dobiti 25 godina zatvora. Sudac Gregory A. Dohi zadržao ga je u pritvoru.

Otac glumice Jodie Foster proglašen je u srijedu krivim na kalifornijskom sudu zbog prijevare dvadesetak osoba na račun popularnosti svoje kćeri.

Lucius Fisher Foster III., kojemu je 89 godina, mogao bi dobiti 25 godina zatvora. Sudac Gregory A. Dohi zadržao ga je u pritvoru.

Postariji gospodin koji je prekinuo svaku vezu sa svojom kćeri, priznao je da je prevario najmanje dvadesetak kupaca za iznos koji premašuje 130.000 dolara.

Uz jamstveni ček na 5.000 dolara, Foster im je preko svoje internetske stranice lažnog agenta nekretninama nudio gradnju montažnih kuća u četvrti San Fernando Valley.

“No nijedna kuća dosad nije sagrađena”, dodao je tužitelj Doc Cocek tijekom suđenja.

“Barem polovini žrtava je rekao da je otac Jodie Foster, što je bilo dio prijevare kako bi zadobio povjerenje klijenata”, istaknuo je Cocek.

Foster koji hoda uz pomoć štapa, tražio je da mu se sudi što prije kako bi po izlasku iz zatvora mogao žrtvama naknaditi štetu.




“Vratit ćemo im novac, makar mi to može uzeti dvije do tri godine života… Star sam, želim živ izaći iz zatvora”, rekao je glumičin otac.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.