Foto: Instagram

OSVOJILA SRCE NACIJE: Bahri iz ‘Ljubav je na selu’ hitno potreban smještaj: ‘Molila me za pomoć, ima mali budžet’

Autor: T.Š.

Frizerka Ines Petrić (46), koja je pet puta tražila partnera u showu ‘Ljubav je na selu’, već je pomagala bivšim natjecateljicama popularnog showa, a sad je na svom Instagram profilu podijelila novi apel. Naime, riječ je o natjecateljici 13. sezone ‘LJNS’ Bahri Zahirović (55), koja je osvojila srce nacije svojom iskrenošću i osebujnim izjavama.

Kako navodi plemenita Ines, Bahra joj se obratila za pomoć kako ne bi završila na ulici. Naime, kuća u kojoj je živjela je prodana, stoga ima kratak rok za selidbu, no problem je mali budžet. Zbog toga je Ines organizirala akciju za pomoć Bahri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ines Petrić/hair& make up/ (@studioloves9)

I sama Bahra oglasila se i zatražila pomoć. “Tražim manji stan tipa kućice sa nus prostorijama po povoljnoj cijeni s obzirom na jako manja primanja. Ako možda tko ima ili znade da mi izađe u susret i pomoć javite mi u inbox, hvala hitno je”, napisala je.




“Zamolila me za pomoć, ona ima jako mali budžet i ne može financirati stanarinu i polog. Zato tražimo kuću koju bi čuvala i plaćala režije ili nekoga tko bi joj ponudio besplatno stanovanje za pomoć u kućanstvu “, kazala je za 24sata Ines koja je otkrila da se za pomoć Bahri javilo jako puno ljudi, od kojih mnogi žive u inozemstvu i imaju kuće u Dalmaciji koje im ne trebaju, te su ih ponudili za Bahru besplatno. Nažalost, Bahri ne odgovara lokacija, jer je jako vezana za Zagreb.

Ipak, javila se i obitelj koja živi van Hrvatske, a koja posjeduje zgradu na Ilici. Nakon što kroz nekoliko dana posjete Zagreb i provjere stanje nakon potresa, te ako sve bude u redu, Bahra će dobiti jedan od stanova na korištenje.

Foto: Instagram

U RTL-ovom specijalu ‘Moja karijera, moja atmosfera’ Bahra je otkrila da je imala teško djetinjstvo, a svoje biološke roditelje nije željela spominjati. Ispričala je da je jako zahvalna udomiteljskoj obitelji koja je njoj i njezinim sestrama omogućila odgoj i obrazovanje. Iako je život nije mazio, Bahra ističe da je i dalje optimistična.




Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.