Osvježavajući pesto od medvjeđeg luka: Sad je pravo vrijeme, iskoristite namirnicu

Autor: Dnevno.hr/T.Š.

Idealno je vrijeme za pesto od medvjeđeg luka, ukusne ljekovite biljke koju mnogi već beru i pripremaju na razne načine.

Sastojci:

50 g medvjeđeg luka
50 g naribanog grana padana
30 g svježih listova bosiljka
150 ml maslinova ulja
2 žlice limunova soka
50 g blanširanih pinjola

Priprema:

Sve sastojke stavite u blender i izmiksajte. Posolite i popaprite po želji. Po potrebi dodajte maslinovo ulje. Koristite kao umak za tjesteninu, a možete i kao namaz.




Autor:Dnevno.hr/T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.