FOTO: Mislav Žabarović i Danijel Brezak

OSTAVLJEN PRED OLTAROM! Pjevača Pravila igre ‘nogirala’ djevojka na Valentinovo

Autor: Dnevno.hr

Kako je to biti ostavljen pred oltar najbolje zna 28-godišnji pjevač grupe Pravila igre Ivan Penezić. S nama je podijelio svoju ljubavnu priču o samozatajnoj Zagrepčanki Sari Lizatović.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 𝐈𝐕𝐀𝐍 𝐏𝐄𝐍𝐄𝐙𝐈𝐂 ✰ 𝐏𝐑𝐀𝐕𝐈𝐋𝐀 𝐈𝐆𝐑𝐄 (@ivan.penezic)

Prisjetio se i objasnio nam kako ga je, nakon zaruka na Valentinovo, njegova djevojka ostavila – ni manje, ni više – pred oltarom te tako ostavila gorak okus prisjećanja na Dan zaljubljenih.

Upravo je ovo priča koju nam je otpjevao za klavirom, u novome spotu grupe Pravila igre za pjesmu “Jedina“. Pjesma koja svojom glazbom i tekstom budi posebne emocije.




FOTO: Mislav Žabarović i Danijel Brezak

“Teško je opisati koliko nam je svaka pjesma posebna dok je stvaramo, ali zaista je tako – svaka od njih ostavlja svojevrsni upečatljivi trag u našoj karijeri. Pjesma ‘Jedina’ također je među našim omiljenim djelima, i čvrsto vjerujemo da će pronaći svoje mjesto u srcima naših slušatelja. Ona je posebna, emotivna, karakterna, i upravo to smo nastojali potkrijepiti pričom u glazbenom video spotu. Nadamo se da ćete uživati kao što smo i mi uživali stvarajući ju!”, izjavili su dečki iz Pravila Igre.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli 𝐈𝐕𝐀𝐍 𝐏𝐄𝐍𝐄𝐙𝐈𝐂 ✰ 𝐏𝐑𝐀𝐕𝐈𝐋𝐀 𝐈𝐆𝐑𝐄 (@ivan.penezic)

Prošle godine ova je grupa, unatoč krizi uzrokovanoj pandemijom Covid-19, plasirala pjesme “Usne od šećera” i “U hladnoj sobi”,  a u više navrata bili su na broju 1 glazbene liste HR Top 40 Hrvatske diskografske udruge, dok je pjesma “Usne od šećera” zaradila i nagradu Cesarica za hit mjeseca svibnja.

Pjesma “Jedina” započinje niz od planirana 4 singla u ovoj godini, a dečki nam kažu kako će, u skladu s nadolazećim okolnostima, spremno odraditi barem nekoliko (virtualnih) nastupa za obožavatelje.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.