Foto: YouTube Screenshot

Orio se Željko Bebek, gledatelji negodovali: ‘Zgadio mi se Supertalent, Martinu treba izbaciti’

Autor: I.D.

Još kao dijete kandidat Supertalenta Dario u svojoj je sobi na gitari svirao pjesme Bijelog Dugmeta. Iako mu je otac govorio da je to bez veze, Dario je završio kao svirač zvijezdama na koncertima. Iza njega su godine suradnje s poznatim hrvatskim zvijezdama, a danas je obiteljski čovjek.

Volio bi da je mlađi, pa zato ne voli isticati svoje godine. Na Supertalent se prijavio iz zabave, no volio bi doći do polufinala. Želi prvi put u životu napraviti nešto za sebe jer je uvijek bio u pratnji.


Filipinka u međimurskoj nošnji pjevala na dijalektu, svi ostali paf: ‘Ovo nikad nisam čula’

Hrvati zamjerili Martini komentare

“Vidi se da znate pjevati, meni je bilo super!”, započela je Maja. „Bilo je vokalno nevješto“, usprotivila se Martina. Fabijanu je zasmetalo što nije izazvao sam sebe sa zahtjevnijom pjesmom: „Mi tražimo supertalent!“. „Razumijem emociju koju ste nam donijeli. Vidi se da to volite.“, složio se s Majom Davor.

Nakon što Dario nije prošao u Supertalentu, gledatelji su se raspisali po društvenim mrežama.

“Čovjek je dobro otpjevao, imaju dvostruki kriterij što nije u redu. Onog dečka prije njega što je pjevao su pustili a ništa bolji nije, zapravo bio je lošiji, matrica mu je malo bježala, ovaj otpjeva i vise nego ok i ne prođe?”, “Valjda će se sjetit pa tu Martinu već jednom izbacit iz žirija”, “Kako nisu čuli ovu pjesmu, Martina pogotovo”, “Šteta, nije frend s Martinom”, pisali su.

Srpski Bruce Lee došao u Supertalent i zabezeknuo Martinu: ‘Malo se bojim za svoju sigurnost’
“Ni ja nisam nikad čula tko je ta Martina iz žirija, a već se dugo nalazi u žiriju i ponekad govori gluposti koje nemaju veze sa nastupom”, “Žalosno i sramotno da niste pustili čovjeka da ide dalje, a nastup i pjevanje je bilo perfektno”, “Sram može biti žiri! Zgadio mi se Supertalent”, “Puno je bilo loših pa su prošli! Šteta što je ispao”, “Martina mi diže tlak”, “Sve namješteno, a Martinu bi trebalo pod hitno zamijeniti, mislim da nije nikomu simpatična”, komentiralo se.

Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.