Photo: Instagram

OPUSTILA SE DO KRAJA Kate Beckinsale uz hrvatsko pivo bodri svoju reprezentaciju, a sreću poželjela i Vatrenima

Autor: Dnevno.hr

Slavna holivudska gumica Kate Beckinsale trenutno boravi u Zagrebu gdje snima film “Canary Black“. Kada nije u svijetu filma, prati utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva, baš kao i ostatak svijeta.

S obzirom da je Kate rođena u Londonu, pratila je englesku reprezentaciju u borbi za četvrtinu finala, što su i izborili pobijedivši Senegal s rezultatom 3:0. Snimku slavlja objavila je na svom Instagram profilu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kate Beckinsale (@katebeckinsale)

U engleskom dresu i s hrvatskim pivom na stolu, Beckinsale je čestitala engleskim reprezentativcima. “Dobro odrađeno, Engleska”, stoji uz snimku na kojoj strastveno navija u društvu kostimografkinje, frizera i make-up artista.




Izgleda da je Kate pratila i Hrvatsku protiv Japana. Jučer je na svom Instagram profilu objavila story podrške našim Vatrenima: “Sretno, Hrvatska!” napisala je u objavi.

Foto: Instgram Screenshot

Prisjetimo se, Kate Beckinsale je već neko vrijeme u Zagrebu, gdje trenutno snima akcijski film u kojemu tumači agenticu u CIA-e koju teroristi ucjenjuju da izda svoju zemlju i da spasi svog vlastitog supruga.  Snimanje filma je započelo u listopadu i trajat će 50 dana.

 




View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale)

Za vrijeme svog boravka u Zagrebu, Beckinsale se pohvalila kako je posjetila i zagrebački Advent na kojemu je isprobala klizanje na Trgu Kralja Tomislava, a pohvalila se i noćnom zabavom po gradu. Nema sumnje, Beckinsale itekako radi reklamu za popularizaciju Hrvatske kao turističko odredište.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.