Instagram Screenshot

Oprostila se sa slušateljima i krenula novim putem: Ivana Plechinger napustila Narodni radio

Autor: Dnevno.hr

Narodni radio napušta svima draga voditeljica, spisateljica, pjevačica Ivana Plechinger.

U nedjelju je po posljednji put tamo odradila svoj posao, a sada kreće novim putevima života.

”Kako znam da se hrabrost isplati? Isplaćuje se u “novčanicama” sreće…” Kad god sam skočila, otvorio se padobran. Danas je jedan od “skokovitih dana” Moj zadnji dan na mom narodnom radiju. Uživala sam sve ove godine, ponosna da sam bila dijelom najslušanijeg radija u zemlji, ali vrijeme je za neke nove knjige, i neke nove izazove”, napisala je na svom Instagramu profilu.

“DA! I ZA! I samo naprijed! Uzor i inspiracija si za mnoge od nas!”, “Da i hvala za svaku šihtu na Narodnom”, “Hrabrost je mogla bi reci prekrasna vjestina.to bi volio imati svatko ali nema.to imaju ljudi koji slijede svoju dusu.apsolutno DA♥️”, odgovorili su joj ponosni fanovi i podržali je u daljnim ciljevima.

Što je Ivana naumila točno ne znamo, ali možemo pretpostaviti da će nešto zasigurno imati veze s njenim YouTube kanalom, inspiracijskim govorima i pisanjem čemu se i posvetila zadnjih godina.

I mi joj želimo puno sreće!

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.