Photo: Borna Filic/PIXSELL

OPJEVAO LJUBAV ZAGREPČANA PREMA DINAMU: Severina se prisjetila legendarnog Sarajlije

Autor: Dnevno

Pjevačica Severina se prisjetila legendarnog sarajevskog glazbenika Kemala Montena koji je preminuo 21. ožujka 2015. godine. u zagrebačkoj bolnici Rebro u 67. godini života od sepse.

Kemal Monteno godinama se borio s dijabetesom zbog čega su mu stradali bubrezi. U studenome 2014. godine bio je na transplantaciji bubrega. Iako je nakon transplantacije sve bilo u redu, na Badnjak je ponovno hospitaliziran zbog teške upale mokraćnih kanala. Tada je više od dva tjedna proveo u bolnici pa je ponovno pušten na kućnu njegu.

Posljednje dane svoga života sarajevski pjevač proveo je u krugu svoje obitelji, supruge Branke, kćeri Adrijane i sina Đanija.

Kemat  je opjevao i  ljubav Zagrepčana prema Dinamu, a pjevačica Severina Kojić na Instagramu se prisjetila legendarnog pjevača.

“Nekako s proljeća, ja se sjetim starih drugova…”, napisila je Severina objavivši video s nastupa na kojem je nastupala s Montenom.

 




View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.