Instagram

‘Opet se usvinjila’ Fanovi loše reagirali na nikad zgodniju Indiru! Neki ju usporedili s Angelinom Jolie, doduše!

Autor: Iva Hanzen

Indira Levak u zadnje vrijeme ne izlazi iz provokativnih bodyja, no onaj posljednji koji je nosila na koncertu u Novom Sadu posebno nas je oduševio. Pjevačica se prvi put odlučila na izrazito otvoren dekolte, ali i prilično oskudnu količinu materijala u predjelu intimnih dijelova, dok je look zaokružila visokim čizmama i kožnim podvezicama.

Instagram

Fanovi su uglavnom bili oduševljeni ovim izdanjem, osim primjerice onog koji je komentirao: ‘Opet se usvinjila’, dok joj je drugi poručio: ‘Jake noge, jake kao santa leda. Dobro da ti štikle ne puknu koliko si snažna. Možeš njima jednim udarcem kosi toranj da poravnaš’. Treći je pak otvoreno izjavio: ‘Ne sviđa mi se taj tvoj stil ni koliko crno pod nokat stane jbg’, a četvrti joj je rekao da staylingom kopira Jelenu Karleušu. Neki su je usporedili i s Larom Croft, fikcionalnom heroinom u računalnim igrama i filmovima Tomb Raider koju je utjelovila slavna Angelina Jolie.

Peti je pak ovaj outfit nazvao ‘okrutnim’. No, pretpostavljamo da je mislio na to kako je Indira okrutno seksi jer je pjevačica na kraju uglavnom dobila izrazito pozitivne reakcije na ovaj look poput: ‘Mačkooooooo’, ‘Opaaa! Savršeno i moćno’, ‘Čista desetka’, ‘Prekrasna’, ‘Kao valkira ili amazonka’, ‘Domina’, ‘Macoooo… goriš’, ‘Kakav komad si ti.. ‘, ‘Aiiii mene će srce da udari. Kako će momci ovo da prežive, ne znam’, ‘Naša Slavonka, najača si volimo te’ i ‘Top-žena, žena- zmaj’.

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.