Online poslovne radionice HTZ-a u Sloveniji i Poljskoj okupile oko 200 sudionika

Autor: Dnevno

Hrvatska turistička zajednica s ciljem promocije hrvatskog turizma i ukupne hrvatske turističke ponude na tržištu Slovenije organizira dvodnevnu poslovnu radionicu koja je započela jučer u sklopu projekta Croatian Virtual Get2Gether. Radionica je okupila ukupno 86 sudionika iz Hrvatske i Slovenije, koji će međusobno odraditi preko 380 sastanaka. Riječ je o jednoj od 30 virtualnih prezentacija i radionica koje Hrvatska turistička zajednica u ovoj godini planira održati na 16 najvažnijih emitivnih tržišta, a koje su pokrenute uslijed nemogućnosti održavanja klasičnih sajmova i radionica diljem svijeta.

“Vrlo smo zadovoljni odličnim odazivom sudionika, velikim brojem održanih sastanaka, ali i činjenicom da su profili sudionika tijekom dva dana održavanja radionice pregledani gotovo tri tisuće puta. Ovu smo priliku iskoristili i za održavanje webinara u sklopu kojeg smo predstavnicima slovenskih turističkih agencija predstavili projekt Safe stay in Croatia i prateću web stranicu koja na jednom mjestu nudi najvažnije informacije za realizaciju turističkih putovanja”, istaknula je direktorica Predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Sloveniji Metka Bradetić.

Uz tržište Slovenije, online poslovna radionica danas se održava i na tržištu Poljske. Radionica je okupila 100 sudionika, a između hrvatskih i poljskih partnera održat će se gotovo 200 sastanaka, dok su profili sudionika radionice ostvarili više od četiri tisuće pregleda. Prije početka same radionice, direktorica Predstavništva HTZ-a u Poljskoj Agnieszka Puszczewicz održala je prezentaciju o novostima iz hrvatskog turizma s posebnim naglaskom na Safe stay in Croatia kampanju i informacije o turističkim putovanjima i ulascima u Hrvatsku.

Poslovne radionice u sklopu Croatian Virtual Get2Gether provode se putem online platforme i to na način da svi prijavljeni sudionici prilikom prijave za  pojedino događanje kreiraju svoj virtualni poslovni profil s najznačajnijim informacijama svoje tvrtke kako bi povećali i istaknuli svoju vidljivost ostalim sudionicima. Putem svog virtualnog profila svi sudionici imaju mogućnost traženja pravog partnera i zakazivanja virtualnog sastanka, a predviđeno trajanje pojedinačnog sastanka je 20 minuta.

Uz tržišta Slovenije i Poljske, radionice se u nastavku godine planiraju održati i na tržištima Njemačke, Austrije, Italije, Češke, Slovačke, Mađarske, Nizozemske, Francuske, Velike Britanije, Belgije, Švedske, Rusije, Kine te SAD-a.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.