Foto: Borna Filić/PIXSELL

‘ON MI JE ZAPRAVO POMOGEL’ Otkrivena tajna veza Luke Rajića i Davora Gopca!

Autor: Š. P.

U mnoštvu bitnih i manje bitnih informacija o poznatim osobama, novi RTL-ov show “Ma lažeš!” otkrio je i jedan kuriozitet iz prošlosti – nekadašnji “hrvatski kralj mlijeka” Luka Rajić i frontman Psihomodo Popa Davor Gobac išli su zajedno u razred.

Tvrdnja koja je ispisana na ekranu, a kasnije se pokazala točnom, glasila je: Luka Rajić me podržao u dobivanju predsjedničke funkcije.

Gobac je objasnio rečenicu na ekranu prisjetivši se anegdote iz školskih dana. “Ja sam išao s Lukom Rajićem u razred i on mi je zapravo pomogel, ja nisam htio biti predsjednik razreda, ali mislim da i on je navijao, daj daj, panker treba biti predsjednik. Onda su se svi priključili i ja sam postao predsjednik razreda”, rekao je i dodao da njegova vladavina nije dugo trajala.

“Moj mandat je trajao dva tjedna, svrgnula me razrednica”, priznao je Gobac.

Za pobjedu u svakoj epizodi showa “Ma lažeš!” bore se dva tima. Na njihovu su čelu kapetani, radijski voditelj i komičar Luka Bulić i glumac Jan Kerekeš, a svaki od njih ima svoju ekipu, poznata lica iz javnog života, kojima se, iz emisije u emisiju, pridružuju i drugi poznati kolege. Svaki tim mora pogoditi govori li suparnički tim istinitu tvrdnju iz svoga života ili je, pak, sve izmislio i govori laži.

Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.