FOTO: Instagram

Oglasio se poznati pjevač nakon vijesti da se ženi s Albankom koju je upoznao na psihijatriji

Autor: G.B

Nakon što je širom Balkana odjeknula vijest da se pjevač Bojan Tomović ženi djevojkom albanskog porijekla koju je upoznao u psihijatrijskoj ustanovi, oglasio se i sam pjevač i demantirao svaku glasinu.

Podsjetimo, Bojan je svojevremeno završio na psihijatriji gdje se liječio od bipolarnog poremećaja, a bolest je utjecala i na to da promijeni vjeru.

“Nekada sam bio veoma popularan pjevač, no zbog bipolarnog poremećaja sam zabranjen, diskriminiran, stigmatiziran. Iako je vjera intimna stvar, želim vam reći da već nekoliko mjeseci nisam agnostik. Štoviše, 28.6.2019 točno u podne, prešao u Islam i ponovo se rodio kao Ammar Moštrokol. Nema više Bojana Tomovića, onog bipolarnog, od života umornog polu-čovjeka, sad sam novorođen. U Islamu sam pronašao spas i mir, a ime Ammar sam izabrao jer kažu da na arapskom jeziku znači ŽIVOT, tako da ja uprkos svojoj bolesti, koja je nažalost poznata po velikom broju samoubojstava, biram novi ŽIVOT. P. S za ovo su do sada znale samo moja draga Hanka Paldum i Miljana Kulić, eto sad znate svi”, završio je pjevač.

FOTO: Instagram

‘Ja sam biseksualac’

No, Bojan je sada reagirao na glasine o ženidbi te za srpske i crnogorske medije otkrio da je došlo do velike zabune te da uopće nije heteroseksualac.

“Ubija me depresija, pa sam na u klinici gdje mi vrlo uspešno liječe depresiju strujom i stimuliraju serotonin i ostale hormone sreće i zadovoljstva. To se radi kad antidepresivi više ne djeluju, a moja borba s bipolarom traje 11 godina”, izjavio je on.

Šprajc i Blaće o poslu na RTL televiziji: ‘U danu promijeniš deset boja i raspoloženja’
“Nesporazum je u pitanju što se tiče ženidbe. Ne ženim se, niti postoji nijedna žena u mom životu. Ja sam biseksualac”,  rekao je on.
Autor:G.B
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.