Foto: Instagram

OGLASILA SE SEVERINA: ‘Bitka je dobivena i hvala svima koji su uz mene!’

Autor: Matea Sušac

Nakon što je sud donio odluku 28. studenog 2019. kojom je u cijelosti skrb nad dječakom Aleksandrom  (9) povjerio ocu Milanu Popoviću, istu je komentirala Severina:

“Presuda govori o tome da nikada nije postojao razlog da mi se oduzima dijete. Mreža uhodanih pojedinaca u centrima, na sudovima, u posebnom skrbništvu i kojekakvim poliklinikama, priuštila mi je 20 mjeseci tuge i 8 godina sudskog pakla. Znam da nije gotovo, ali znam i da dijete dolazi kući makar na pola vremena. Bitka je dobivena i hvala svima koji su uz mene, koji su vjerovali u sustav i poštenje. Korupcija će, nadam se, biti razotkrivena oko ovog i sličnih predmeta.”

Podsjetimo, presudu je za domaće medije ranije danas komentirao i pjevačicin odvjetnik Matić za N1.

“Županijski sud u Splitu odlučio je vratiti dijete Severini. Odluka je da će imati zajedničko skrbništvo nad djetetom, odnosno da će dijete pola vremena provoditi s majkom, a pola s ocem. Vidjet ćemo hoće li se roditelji uspjeti dogovoriti ili će sud precizirati detalje.”

Dodao je i da će se boriti da Severina dobije puno skrbništvo nad djetetom.

“Čim je odluka da roditelji jednako vrijeme provode s djetetom smatra se da je dijete vraćeno majci. Mislimo da smo sada dobili ono što je bilo moguće i to je jako dobra vijest”, objasnio je odvjetnik Matić.

Severina je ovu vijest dala naslutiti na koncertu kada je publici rekla “vratilo se dite doma”.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.