Foto: Instagram

ODUZIMAJU JOJ KRUNU MISS UNIVERSE! U svijetu ljepote okomili se na Pavišić zbog skandalozne snimke: ‘Optužbe su lažne, stižu uvrede na račun mene i obitelji’

Autor: I.G.

Bolivijka porijeklom iz Hrvatske Fernanda Pavišić Rojas na svoju veliku žalost ostala je bez titule Miss Universe Bolivije. Mlada Fernanda našla se u centru skandala nakon što se internetom počeo širiti video u kojem se ruga svojim suparnicama. Zbog toga je optužena za rasizam i diskriminaciju, pa pa su vlasnici natječaja zaključili da je najbolje uzeti joj krunu.

Ona se o svemu oglasila na Instagramu:

“Odluka o oduzimanju krune Miss Bolivije apsolutno je nepravedna jer nikada nisam davala komentare, rasističke ili diskriminirajuće izjave prema bilo kome. Čini mi se nečuveno da u argumentima koje iznose o mojoj smjeni iz Gloria Promotionsa ponavljaju dokazano lažne optužbe, iste one kojima su obilovale društvene mreže uz uvrede i negodovanja na račun mene i moje obitelji.

Također smatram da se radi vrlo negativan presedan za izbor za Miss Universe jer se titula oduzima osobi za djela koja nije počinila. Titula ljepote je prolazna, a život je više od krune. Ovi loši trenuci ostavljaju dobre lekcije koje će mi pomoći da rastem kao osoba i postignem sve ciljeve koje imam. Željela bih iskoristiti ovu priliku da zahvalim svim ljudima i organizacijama koji su mi iskazali podršku u ovom vrlo teškom trenutku’, napisala je Fernanda nakon što je ostala bez titule Miss Universe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fernanda Pavisic (@fernandapavisic_)




Fernanda je rođena i odrasla je u Boliviji, no njen pradjed Hugo i baka Drina bili su s otoka Brača. Nikola Pavišić Stanić, Fernandin šukundjed, emigrirao je iz Hrvatske u Boliviju oko 1900. godine. Njen djed Roberto Pavišić rođen je u Boliviji, a bio je istaknuti i cijenjeni član Hrvatske zajednice Cochabamba.

Lijepa Fernanda veoma je aktivna na društvenim mrežama. Na Instagramu ima više od 46.000 pratitelja.




Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.