Foto: Instagram

‘ODUVIJEK SMO IMALI POSEBNU KEMIJU’ HANA I GORAN U BERLINU: Dočekalo ju je cvijeće, a večer su proveli u hotelu uz dobro vino

Autor: T.Š.

Hana Rodić ponovno je zagolicala maštu pratitelja nakon što je otkrila da je na putu za Berlin. Mnogi su slutili da njeno putovanje ima veze s Gorano Jurenecom i bili su u pravu.

Nakon što je prije desetak dana viđena u centru Samobora u društvu bivšeg dečka, 40-godišnjeg Gorana Jureneca, reality zvijezda, 23-godišnja Hana Rodić ponovno se druži s Goranom. Ipak, dok su u Samoboru željeli u miru razgovarati, daleko od znatiželjnih pogleda, s najnovijim se susretom Hana sama pohvalila na Instagramu.

Foto: Instagram

Nakon što je došla u Berlin, dočekao ju je buket crvenih ruža. Iako nije otkrila je li buket dobila od Gorana i znači li to konačnu potvrdu njihove veze, ubrzo je otkrila da sa njim uživa u berlinskom hotelu na vinskoj večeri. Goranu i Hani pridružilo se društvo.

Foto: Instagram

Iako nisu poznati detalji njihovog trenutnog odnosa, po svemu sudeći, bivši par je “zakopao ratnu sjekiru”. Na pitanje postoji li još uvijek kemija između nje i Gorana, Hana je prije nekoliko dana za Zagreb.info iskreno odgovorila: ˝Mi smo uvijek imali tu neku posebnu kemiju, ali nismo išli tako daleko da razgovaramo o tome˝.

Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.