Foto: Instagram

ODUŠEVIO MAJKU MLADE DJEVOJKE! Saši Lozaru stigla lijepa poruka: ‘Dužna sam ti do groba’

Autor: Dnevno.hr/ N.K.

Hrvatski pjevač i radijski voditelj Saša Lozar na svom je Instagram profilu podijelio simpatičnu glasovnu poruku koju je dobio u svoj inbox. Naime, majka jedne njegove obožavateljice zahvalila se Saši te rekla kako ostavlja pozitivan utjecaj na mlade generacije.

”Evo jedna pozitivna recenzija s moje strane. Vozila sam se neki dan sa svojom kćerkom koja ne sluša ništa od domaće glazbe, isključivo stranu glazbu i narodnjake. I odjednom svira Saša Lozar” izjavila je ponosna majka iznenađena izborom glazbe svoje kćeri.

Također je rekla kako se kći oduševila Sašom te dodala kako ima nade za nove generacije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli S A Š A L O Z A R (@sasalozar)




”Jako sam sretna što netko poput tebe utječe na moju kćer. Dužna sam ti do groba”, dodala je majka.

Saša je na to odgovorio zahvalama te dodao kako na našoj glazbenoj sceni ima još puno sjajnih izvođača.

”Ima stvarno genijalnih izvođača i mojih kolega na hrvatskoj glazbenoj sceni zato istražujte! Na kraju, Hvala na komplimentima i drago mi je da je izbor pao na moje pjesme”, napisao je Saša uz objavu.




 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli S A Š A L O Z A R (@sasalozar)

Podsjećamo, Sašu smo upoznali smo kao člana boy benda ‘Saša, Tin i Kedžo’. Iako su dečki iz benda uživali popularnost, nedugo nakon su se razišli.

”Bila nam je totalno deprica iza toga. Ono definira te neka stvar i ti misliš da nakon toga nema ništa. Bio je to najteži period u mom životu i karijeri, moram priznati”, kazao je Saša u Podcast Incubatoru.

Iako su svi u tom periodu znali tko je on, Saša priznaje da nije mogao doći do ‘pravog’ posla i angažmana, a za ‘prvu ruku’ morao je raditi gotovo sve i svašta.

”Bilo je perioda kad sam ja radio kao neki glazbeni urednik i sa strane se snalazio za neku sitnu plaću, onako par tisuća kuna i jedva sam preživljavao,  a s druge strane me cijela Hrvatska znala. Dobio sam i dijete u tom trenutku i mislio sam si hoće li ikada ovo krenuti. Izgurala me moja menadžerica Goga s kojom od početka radim i koja mi je baš pomogla. Ona ima super iskustva i poznanstva tako da je s vremenom sve nekako sjelo na svoje mjesto” zaključio je Saša.

Autor:Dnevno.hr/ N.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.