Foto: Darko Tomas / CROPIX

ODRŽALA LEKCIJU SHAKIRI! Mirna Zidarić oštro o javnim obračunima bivših ljubavnika: ‘Ipak te doživljava samo kao Twingo i tu nema spasa’

Autor: Dnevno.hr/K. V.

Poznata sportska novinarka Mirna Zidarić proslavila je rođendan prije nekoliko dana. Fotografije vesele zabave podijelila je sa svojim pratiteljima na Instagramu, koji su joj uputili niz čestitaka i lijepih želja.

Životno iskustvo poučilo je Mirnu mnogo toga, a važnu lekciju o dostojanstvu podijelila je jučer u novoj objavi na Instagramu. Na taj su je potez potaknule svjetski popularne pjevačice, Shakira i Miley Cyrus, koje su u svojim posljednjim pjesmama opjevale svoja loša ljubavna iskustva. Naime, obje su nedavno doživjele ljubavne brodolome nakon što su ih supruzi varali tijekom braka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mirna Zidaric (@mirnazidaric)

‘U takvim bitkama nema pobjednika’

“Otpuhala sam pozamašnu brojku svjećica na rođendanskoj torti i s te iskustvene distance promatram infantilne obračune bivših partnera koji se nadmeću pjesmama, ali i uvredama. Publika u bijegu od vlastite kaljuže, gladna tuđih rana zauzima rovove, navija dok im se slina cijedi s očnjaka”, započinje Zidarić.




“Hype koji se stvara nekome možda i donese profit, ali samo od autorskih prava jer u takvim bitkama nema istinskih pobjednika, a tko to prvi shvati možda i trijumfira. Ali tek ako bojno polje ostavi iza sebe i bez tih utega krene u budućnost koja ipak za svakoga može biti svjetlija, ako joj pružiš priliku, a ne ostaneš zarobljen u glibu prošlosti u kojoj onaj za kojeg jedino želiš da shvati da si Ferrari, tebe ipak doživljava samo kao Twingo i tu nema spasa dragi/a moj/a”, zaključuje novinarka.

 

View this post on Instagram

 




A post shared by Mirna Zidaric (@mirnazidaric)

‘Zadržati dostojanstvo i krenuti dalje’

“Ako sama za sebe svima uporno ponavljaš da si najbolja, najljepša i najseksi, tek tada zapravo otkrivaš koliko to nisi. Onaj tko jest, nema potrebu javo se ogoliti, ne traži potporu neznanih botova, društvenomrežnih komentatora opće prakse jer ionako će im već za dva dana netko drugi baciti kosti za glodanje, a tvoja će intima ostati oglodana i ispljunuta, a ti i dalje sama pred ogledalom, ne tako blistava kao što tvrdiš, već izranjavana više nego si zaslužila”, piše Zidarić te dodaje:

“Zato je bitno na svakoj životnoj prekretnici zadržati dostojanstvo i ponosno krenuti dalje sa životom koji je itekako vrijedan, ali samo ako ga ne provodiš gnjevna u grču prošlosti, već u potrazi za svakom zrakom sunca čija svjetlost otvara krila za novi uzlet, novu ljubav, novu radost”, zaključila je.

 

Autor:Dnevno.hr/K. V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.