Foto: Twitter

OD VIŠKA GLAVA NE BOLI! Anu Đurić Konstraktu zagrebačka publika nagradila grudnjacima: ‘Skupljam ih s pozornice’

Autor: Dnevno.hr/T. P.

Ana Đurić Konstrakta nedavno je, za zagrebačku publiku, nastupala u Tvornici kulturi pa se za svoj beogradski dom uputila s nekoliko grudnjaka više.

Karizmatična pjevačica pohvalila se na svom Instagram profilu s većim brojem ženskih grudnjaka koje su joj Zagrepčani bacali na pozornicu dok ih je uveseljavala svojim hitovima.

‘Skupljam grudnjake s pozornice, poput Billie Eilish‘, napisala je u opisu InstaStoryja.

Foto: Instagram

Konstrakta je postala jedna od najtraženijih pjevačica u regiji zahvaljujući ovogodišnjem Eurosongu koji se održao u Torinu gdje je s pjesmom ‘In Corpore Sano’ osvojila visoko peto mjesto.

Tako je ‘pjevačica bez zdravstvene knjižice’ za naše susjede osvojila četvrti najbolji plasman na tom prestižnom natjecanju.

Podsjetimo, 2007. godine s pjesmom ‘Molitva’ pobijedila je regionalna pop diva Marija Šerifović koja je, po prvi put u povijesti tog natjecanja, Eurosong dovela u Beograd. Tri godine prije Marije, Željko Joksimović je s hitom ‘Lane Moje’ osvojio drugo mjesto te nekoliko godina kasnije četvrto s pjesmom ‘Nije ljubav stvar’.




Autor:Dnevno.hr/T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.