Instagram

Od kud se ona stvorila!? Sve o djevojci koja čeka dijete Borisa Novkovića

Autor: Iva Hanzen

Sve nas je začudila vijest da Boris Novković očekuje dijete i to sa široj javnosti nepoznatom Iris Volf. No, ova je mlada djevojka zapravo uspješna manekenka, a 2015. je proglašena najseksi Hrvaticom od strane Globusa. Doduše, Iris se ne voli eksponirati po medijima pa nije bila česta gošća u trač rubrikama te sukladno tome nije na listi najtraženijih Hrvatica u Googleu.

 

View this post on Instagram

 

Wedding shooting MihociStudios Tamara Shatkova #irisvolf #midikennzagreb

A post shared by MIDIKENN MODEL MANAGEMENT (@midikennmodelmgmt) on

Zapravo je riječ o tihoj i samozatajnoj Zagrepčanki koja je odrasla u kvartu Maksimir, u skladnoj obitelji srednjeg staleža, i koja se nakon srednje škole posvetila fakultetu i to konkretno Tekstilno-tehnološkom. Inače ima 25 godina, dok Boris ima 50. Iris nije poznata po vezama sa slavnim muškarcima, nit je iza sebe imala dramatične ljubavne rasplete, dok je pjevač već tri puta bio u braku.




 

View this post on Instagram

 

#irisvolf #midikennzagreb #gloriaIN




A post shared by MIDIKENN MODEL MANAGEMENT (@midikennmodelmgmt) on

Podsjetimo prvi put se oženio glumicom Bojanom Gregorić, s kojom je u brak bio pet godina, da bi već nakon godinu dana opet ušao u bračne vode i to s novinarkom Lucijom Matić s kojom je dobio dva sina, Nou i Bona, no nakon devet godina i taj se brak raspao, da bi se po treći put oženio politologinjom Ines Katić s kojom je bio u braku tek osam mjeseci.

 

View this post on Instagram

 

New image with Midikenn model Iris by photographer Darko Ricko #irisvolf #midikennzagreb

A post shared by MIDIKENN MODEL MANAGEMENT (@midikennmodelmgmt) on

Kako Iris nije poznata po skandalima i ljubavnim zavrzlama, ona nema takvu povijest iza sebe. Jedino što ima je uspješna i plodna karijera u modnoj agenciji Midikenn,  ali i laskavu titulu druge pratilje na izboru za Miss Zagreba i Zagrebačke županije 2015. Doduše, Iris nije ostvarila zapaženiju karijeru vani, čime se zapravo mjeri najveći uspjeh Midikennovih manekenki, karijeru kakvu su ostvarile Korina Longin i Ljupka Gojić. Također, s obzirom na to da joj je već 25 godina, a to je prilično poodmakla dob za modele i manekenke, izgleda da će se lijepa plavuša ipak na kraju skrasiti u ulozi majke.

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.