Instagram

Obukla je ono što nikome ne bi palo na pamet! I neka jer joj stoji sjajno!

Autor: Iva Hanzen

Hoodie, odnosno majicu s kapuljačom ćemo na prvu odmah staviti u odjeljak za sportsku odjeću i to je to. Ali ne i ova brineta. Ona je ovaj komad kombinirala s crnim sakoom, finim sivim hlačama i crnim gležnjačama. Look je zaokružila sofisticiranim naočalama i decentnom torbicom.

View this post on Instagram

@chiaracapitani ?via @be__classy__ ?☑️ . . #best__outfits__#fashion#fashionbloggrer#perfect#love#mood#style#beautiful#ootd#fashionpost#outfitoftheday#best

A post shared by Best__outfits (@best__outfits__) on

 




Jako nam se sviđa što je ovoliko razmišljala izvan okvira jer kada pogledate cijeli outfit na kraju izgleda sjajno. Na prvi pogled se čak ni ne vidi da je ispod sakoa sportska majica, što je samo dokaz da za odlične odjevne kombinacije samo trebate imati smisla, a ne novaca ili skupocjenih odjevnih predmeta.

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.