Obrat u Ljubav je na selu, gledateljima puna kapa: ‘Dobro ako se svi ne pobiju do kraja’

Autor: I.D.

Okupili su se farmeri i kandidatkinje ove sezone Ljubav je na selu, mnoge su dame otkrile što misle o svojim odabranicima, a komentare nisu štedjeli ni farmeri. “Pogotovo Vesnu i Samantu. Ja ih naprosto ne mogu dočekati. Ja izgaram od želje da ih vidim”, ispričala je Gabrijela, koja je vidno smršavjela. Samanta je bila jako dobro raspoložena na okupljanju. “Kad sam zakoračila na crveni tepih, osjećala sam se odlično”, rekla je.

Ona je bila u posebnom izdanju, badiću, bundi i visokim čizmama za razliku od ostalih Ivanovih kandidatkinja koje su blistale u haljinama. Stigle su i kandidatkinje Radoslava Biskupovića. “Crveni tepih je s razlogom i moja crvena haljina je s razlogom i crvene cipele su s razlogom. Volim crveni tepih. Veselim li se ja vidjeti Radoslava? Niti malo”, rekla je Suzana.

Foto: RTL

‘Cirkus nad cirkusima još malo i nema ih više’

Nakon što su svi pogledali priče tijekom emitiranja sezone, isplivali su i neki tajni poljupci te scene koje ostatak ekipe nije vidio. Međutim, najveću pohvalu od svih farmera dobio je Slovenac Jožef, jedna od djevojki mu je poručila: “Bio si dobar farmer i dobar ljubavnik.”

Gledatelji su također dodali svoj opus u ovu epizodu Ljubav je na selu.

Gledatelji u nevjerici, Rade će zaprositi djevojku drugog farmera: ‘Uspalio se kao stari vepar’

“Dobro ako se ovi svi ne pobiju do kraja emisije”, “Glazbena podloga je vrh”, “Nadam se da će kandidatkinje, ne sve, za honorar kupiti dovoljno veliko ogledalo”, “Cirkus nad cirkusima još malo i nema ih više! Konačno kraj sramoti!”, “Bože došao u odijelu koje si je spremio u slučaju smrti da njegovi nemaju trošak. Ona njegova se spremala tjedan dana i ovakva dođe”, pisali su gledatelji.
“Bože moj pa što je s mozgom? Prestrašno, izgled a i izjave”, “Brdo kiča, velikih trbuha”, “Vidim da se nema za ogledalo”, “Ivan se obukao kao za fašnik”, “Modni masakr”, komentirali su gledatelji.
Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.