OBOŽAVATELJICE NA RUBU SUZA: Nina Badrić s jednim od najpoželjnijih Hrvata: ‘Bravo draga, to je moć ljubavi!’

Autor: Dnevno

Pjevačica Nina Badrić na svom je Intagram profilu podijelila fotografiju koja je oduševila njene pratitelje. Na istoj je u zagrljaju glumca Slavka Sobina (36) među čijim rukama bi se našle brojne obožavateljice.

“Ako nije happy end onda nije end(e)”, kratko je napisala Nina uz fotografiju, a poruke ljubavi i podrške samo su se počele nizati.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Inače, riječ je o fotografiji sa spota ‘Volim te, volim’ u kojemu je ovaj poznati hrvatski glumac u ulozi Ninine ljubavi. Produkciju i aranžman njene ove pjesme potpisuje Predrag Martinjak, a aranžman gudača napisao je Ante Gelo. Nina je ovu pjesmu napisala 2015, a čekala je pune četiri godine u ladici, te je konačno u obliku spota ugledala svjetlo dana u lipnju 2019.




“Nakon pjesama ‘Dani i godine’ i ‘Rekao si’, čini mi se da je baš sada pravo vrijeme da je ljudi čuju. Slavko Sobin bio je idealan izbor za spot jer nosi u sebi tu emociju i toplinu koja je bila potrebna za priču o kojoj pjesma govori. Priču o ljubavi koja ostaje i ima sretan kraj”, kazala je  tada Badrić čiji je spot režirao Dario Radusin.

Pogledajte spot koji mnogim obožavateljicama dan dana izmami suze na oči.




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.