Foto: Instagram

‘OBOJE SMO RANJENI’ Indira Levak iz automobila je objavila fotku sa suprugom Miroslavom, pratitelji ih ohrabruju

Autor: Dnevno.hr/T. P.

Indira Levak na svom je Instagram profilu objavila fotografiju sa suprugom Miroslavom Levakom te je otkrila zbog čega trpe jake bolove.

‘Ne može nam nitko ništa, jači smo od sudbine. Oboje ranjeni, on peta operacija ruke, a ja već mjesec dana živim s boli u leđima… Ranjeni.. Ali srce veliko k’o kuća’, napisala je ispod fotografije ‘uhvaćene’ u automobilu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Indira Levak Official (@indiralevak)

Naime, pjevačica je sa suvozačevog sjedala snimila selfie fotografiju na kojoj je vidna imobilizacijska ortoza oko Miroslavove lijeve ruke.




‘Probaj se odmoriti od treninga i samo lagano plivati, možda pomogne’, ‘Držite se’, ‘Zajedno ste najjači i najhrabriji’, ‘ Samo jako i što brži oporavak’, pišu im pratitelji.

Indira je sa suprugom Miroslavom, povodom osme godišnjice braka, udomila kujicu Blue čime se pohvalila na društvenim mrežama.

‘Mužiću moj, neka nam je sretna godišnjica braka! Nikad ljepša! Eto, postadoh i mama preslatke Blue’, napisala je energična pjevačica.




 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Indira Levak Official (@indiralevak)

Autor:Dnevno.hr/T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.