Objavite kreativne fotografije slikane Android i iPhone telefonima i osvojite nagrade

Autor: dnevno.hr

Kako smo vas odlučili nagraditi povodom izlaska iPhone aplikacije, jednaku 'tradiciju' odlučili smo nastaviti i sada, povodom izlaska aplikacije za Android. U suradnji sa iService-om nagrađujemo vas vrijednim nagradama. Sve što trebate napraviti jest uslikati fotografiju svojim Android ili iPhone uređajem i objaviti je na našem Facebook profilu.

Nakon uspješnog ‘lansiranja’ iPhone aplikacije Dnevno.hr i bezbroj vaših upita, odlučili smo napraviti i inačicu portala Dnevno za smartphone uređaje koji koriste operativni sustav Android.

Kako smo vas odlučili nagraditi povodom izlaska iPhone aplikacije, jednaku ‘tradiciju’ odlučili smo nastaviti i sada, povodom izlaska aplikacije za Android. U suradnji sa iService-om nagrađujemo vas vrijednim nagradama.

Sve što trebate napraviti jest uslikati fotografiju svojim Android ili iPhone uređajem i objaviti je na našem Facebook profilu.

Kako sudjelovati

Svaki natjecatelj može sudjelovati s jednom fotografijom (Dopušteni format: JPEG).

Natječaj traje od 12.09.2012. do 26.09.2012. (12.00h) kada svi registrirani na društvenoj mreži Facebook imaju priliku objaviti fotografije kao i glasati za pristigle fotografije putem aplikacije ‘Objavite kreativne fotografije slikane Android i iPhone telefonima i sudjelujte u nagradnom natječaju.’.

Moguće je glasati za više fotografija dok je za svaku pojedinu fotografiju moguće glasati samo jednom.




Nagrade:

Natjecatelji redom sa najvećim brojem glasova osvajaju nagrade:

Prvi po broju glasova osvaja poklon bon u vrijednosti od 1000 kn.




Drugi po broju glasova osvaja poklon bon vrijednosti 600 kn.

Treći po broju glasova osvaja poklon bon vrijednosti 400 kn.

Kuponi se mogu koristiti za kupovinu proizvoda ili korištenje usluga iz asortimana iService-a.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.