Foto; Chrissy Teigen

OBJAVILA FOTOGRAFIJU GOLIH GRUDI: Poznata manekenka otkrila da se testirala na koronavirus pa izbacila vruću fotografiju s plaže

Autor: Dnevno

Chrissy Teigen, poznata manekenka i supruga glazbenika proglašenog najseksipilnijim muškarcem današnjice, nedavno je objavila da se testirala na koronavirus, a kako je time samo pobudila interes obožavatelja, na svom je Instagramu morala objasniti zašto je to točno učinila.

Manekenka naime ide na operaciju smanjenja grudi.

“Bok, bok! Objavila sam na Twitteru da sam se testirala na koronavirus jer uskoro idem na operaciju. Mnogi su ljudi znatiželjni i guraju nos gdje im nije mjesto pa ću samo ovo reći: Smanjujem svoje grudi! Bile su sjajne dugi niz godina, ali sada sam ih preboljela. Voljela bih moći zakopčati haljinu u svojoj pravoj veličini i leći na trbuh da mi bude ugodno. Ne brinite se za mene, sve je dobro. I dalje ću imati grudi i bit će samo mast. Što zapravo grudi i jesu, glupa, čudesna vreća masti”, napisala je.

Tim putem objavila je i fotografiju, kako se čini iz mladosti na kojoj pozira na plaži, potpuno gola. Fokus fotografije dakako, grudi su, kako se čini, prije operacije povećanja.

Prije par mjeseci pak, Chrissy je obilježila desetu godišnjicu od operacije povećanja grudi. Tada je objavila fotografiju s modne revije na kojoj je prošetala u bijelom badiću.




 

View this post on Instagram

 

happy 10 year anniversary to these titties and RIP to these teeth. ? @christopher.peterson

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

IPAK NEVOLJE U RAJU: Jelena Karleuša javno poručila suprugu da je ljuta što nije uz nju!

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.