Obiteljske prepirke oko pogreba Whitney Houston

Autor: dnevno.hr

Whitneyina majka Cissy Houston i rođakinja Dionne Warwick iskazale su želju da se posmrtni ostaci slavne pjevačice pokopaju u Atlanti, no ostatak obitelji uvjerio ih je da njezino posljednje počivalište treba biti u New Yerseyu. Na twitteru se oglasio i Whitneyin tajni sin Nick.

Pripreme za pokop tragično preminule pop dive Whitney Houston malo su se zakomplicirale, jer su članovi obitelji podijeljeni oko odabira njezina posljednjeg počivališta.

Navodno su Whitneyina majka Cissy Houston i slavna rođakinja Dionne Warwick iskazale želju da se posmrtni ostaci slavne pjevačice pokopaju u Atlanti, u kojoj je, prema njihovim riječima “Whitney uvijek najviše uživala te su je uz taj grad vezala najljepša sjećanja”.

Ipak, ostatak obitelji inzistirao je da se njezino tijelo pokopa u New Jerseyju, odnosno u rodnom Newarku.

Cissy je u početku tvrdila kako Whitney ne bi voljela biti pokopana u New Jerseyu kao što to ne bi htio niti pokojni kralj popa Michael Jackson. Međutim, ostala rodbina uvjerila je i nju i Warwickovu da baš New Jersey treba biti njezino posljednje počivalište, jer u njezinome rodnome kraju ljudi će je se najviše sjećati.

Inače, na internetu se navodno oglasio i Whitneyin ‘tajni sin’ Nicholas Gordon, koji je na svom tweeteru također objavio žaljenje zbog smrti žene koja mu je poklonila svoju ljubav i pažnju.

Samo su najbliži prijatelji i rođaci slavne pjevačice znali za postojanje njezina sina, danas 22-godišnjaka. Prema pisanju svjetskih tabloida, njega je pjevačica prigrlila još kao dječaka i brinula se o njemu kao o vlastitu djetetu (navodno ga je i Bobbi Kristina zvala bratom), međutim, nije poznato je li ga Whitney Houston ikada službeno posvojila.

Inače, Bobbi je bila jako vezana uz svoju majku i teško je podnijela njezinu smrt. Kad joj policija nije dopustila da vidi njezino tijelo i oprosti se od majke, Bobbi je doživjela nervni slom i dvaput završila u bolnici.
A navodno su joj djelatnici hotelskog osiguranja jučer spasili život provalivši u njezin apartman i u posljednji tren je izvukli iz kade u kojoj je zaspala i umalo se ugušila, baš kao i njezina majka čije je beživotno tijelo pronađeno u istome hotelu.




Nevjerojatna sličnost s načinom smrti njezine majke šokirala je čitavu obitelj.




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.