Foto: Instagram

OBITELJSKA IDILA! Šuput podijelila preslatku fotografiju s malenim Bloomom i suprugom, pratitelji komentirali njen izgled

Autor: M.V.

Naša pjevačica Maja Šuput s obitelji je otputovala u Dubrovnik, a sa svojim Instagram pratiteljima podijelila je kako je prvi let njenog dvomjesečnog sina prošao bez problema.

Nastavila je u istom tonu pa podijelila fotografije malenog iz hotela, ali i kako spava u naručju svojih roditelja. No, posebno je istaknula jednu obiteljsku fotografiju na kojoj s dječakom Bloomom u naručju pozira sa suprugom Nenadom Tatarinovim.

Sve na svijetu

“Sve na svijetu”, istaknula je, a izazvala i salvu komentara “lijepi, predivni, prekrasni ste”. “Majčinstvo te proljepšalo, ali totalno”, istaknuli su jedni: “Kako je mali spokojan”, dodaju drugi.

Fotografiju pogledajte ovdje!

Autor:M.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.