Foto: Instagram

O JEDNOM TROŠKU! Andrej Kramarić i njegova supruga Mia izrekli sudbonosno ‘da’ pred Bogom i krstili sina Viktora

Autor: Dnevno.hr/T. P.

Nogometaš ‘Vatrenih’ Andrej Kramarić i njegova supruga Mia Ćurković crkveno su se vjenčali u Remetama u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije. Uz crkveni obred vjenčanja, krstili su sina Viktora koji je rođen na ljeto prošle godine.

Mia i Andrej vjenčali su se prije godinu dana kod matičara, a crkveno ozakonjenje njihove ljubavi najavljivali su s prolaskom pandemije.

Mia je za vlastito vjenčanje odabrala bijeli komplet – hlače na crtu i tuniku ukrašenu čipkom. Andrej je odjenuo plavi smoking s crnom mašnom. Malenog Viktora krstili su u klasičnoj bijeloj kombinaciji – hlače i košuljica.

Podsjetimo, Mia je za vjenčanje kod matičara odjenula kratku haljinu s dubokim dekolteom dok je Andrej nosio crno odijelo.

Foto: Ronald Goršić/Cropix

Par je u ljubavnom odnosu već pet godina, a Andrej je jednom prilikom za Gloriju izjavio: ‘Mia je žena mojih snova i moja najveća podrška.’

 




Autor:Dnevno.hr/T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.