Novi udarac za Severinu! Morat će platiti kaznu od nekoliko desetaka tisuća kuna zbog bizarnog razloga…

Autor: Dnevno

Zato što se oglušila na odluku Županijskog suda u Dubrovniku pa je i nakon zabrane suda na svojim profilima na društvenim mrežama objavila fotografije na kojima je i njezin osmogodišnji sin, Severina Kojić će sada morati platiti novčanu kaznu.

Prema pisanju 24 sata riječ je o nekoliko desetaka tisuća kuna, a točan iznos odredit će Općinski građanski sud u Zagrebu u čijoj nadležnosti je ovaj slučaj.

Prošle godine u srpnju Općinski građanski sud u Zagrebu donio je privremenu mjeru kojom se od pjevačice tražilo da ukloni sve postojeće fotografije svog sina na društvenim mrežama i da ih prestane objavljivati.

Podsjećamo, Severina se godinama bori za skrbništvo nad sinom Aleksandrom i s bivšim partnerom Milanom Popovićem nije mogla naći zajednički jezik izvan suda pa par vodi nekoliko parnica. U studenom prošle godine Općinski građanski sud u Zagrebu donio je odluku kako će dječak živjeti s ocem, a majka će ga viđati u terminima koje je odredio sud. Pjevačica se žalila na ovu presudu i nastavlja svoju sudsku bitku za sina.

Drama ide dalje.

SEVERINA U OKOVIMA: Srbi je usporedili s Ivanom Orleanskom – neustrašiva, krhka i ranjiva




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.