NOVI GAF LUKSUZNOG BRENDA Prodavali potrgane najlonke za tisuću kuna, Twitter poludio

Autor: Dnevno

Po cijeni od 130 funti, Gucci je prodavao poderane crne najlonke. Rupe na njima protezale su se od bedara do stopala na jednoj nozi, a na drugoj su strateški plasirane na koljeno. No, čim su to vidjeli, kupci su se s istima počeli izgrugivati na društvenim mrežama.

“Potrgane Gucci najlonke od 140 eura. Za potrgane najlonke od mene pošaljite mi samo kućnu adresu za slanje”, napisala je jedna korisnica Twittera.

Nakon toga uslijedili su brojni komentari. Jedni su izražavali nevjericu, drugi su iskoristili priliku i ubrzo postali dizajneri koji su svoje proizvode spremni prodavati na isti način. Nudili su tako potrgane majice, hlače…

Inače, na Gucci stranici, navedeni proizvod više nije dostupan iako je još uvijek ključni dio nekih kolekcija i modnih kombinacija.




 

 

 

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.