Foto: Instagram

NOVA PROMJENA NA ELLINOM LICU! Uz novu karijeru ide i novi izgled, a cijeli postupak snimljen je u detalje: ‘To sam jako, jako dugo htjela’

Autor: Dnevno.hr/K. V.

Influencerica Ella Dvornik odlučila se vratiti pjevanju, a uz novu karijeru definitivno ide i novi imidž. Kada smo je posljednji put pratili u ulozi pjevačice, Ellino je lice bilo prekriveno ukrasima, no s vremenom se odlučila skinuti do zadnjeg piercinga. Sada je pak odlučila vratiti ponešto od prijašnjeg izgleda.

Odlučila se na novi piercing, stoga je probušila takozvani “bridge”.  Piercing se nalazi iznad nosa, gotovo između obrva.  Cijeli je proces Ella pokazala u videu koji je snimila povodom svog projekta “Adventella” u kojem dijeli poklone pratiteljima.

“To sam jako, jako dugo htjela, ali ne znam koliko dugo ću ga nositi, to me sada “puklo” malo. Jako mi se vidi asimetrija koju imam na nosu i to ću morat ići popuniti filerom, čisto da ne izgleda kao da ide u krivo”, kazala je Ella u videu te otkrila kako je ništa nije boljelo.

Osim što se odlučila na novi piercing, odlučila je nedavno i ukloniti tetovažu, o čemu je također obavijestila pratitelje, uz odgovarajuće savjete. “Dosta boli. Trajalo je 90 sekundi. Kad vam tek naprave tretman, ne kužite veliku razliku. Tek nakon nekoliko tjedana vidite koliko vam je tetovaže ‘otišlo’. Cijena ovisi o tome što radite. Nema nikakvih krvarenja ni krasta. Ne boli nakon. Možda može svrbjeti, ali ja se ne sjećam ako me svrbjelo ili ne. Možete tražiti i lokalnu anesteziju, ali iskreno ne isplati vam se za tako kratki termin”, napisala je na svojim storyjima.

Foto: Instagram Screenshot

Mogni su je pitali zašto se odlučila na taj postupak, na što je ona kratko i jasno odgovorila: “Pa ružna je kao smrt. Nema drugog razloga.”

 




 

Autor:Dnevno.hr/K. V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.