Foto: Josko Ponos / CROPIX

NOVA OBJAVA NA THOMPSONOVOJ STRANICI! Ganuo branitelje, oni mu poručili: ‘U molitvama s tvojim sinom!’

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Iako je službena Facebook stranica pjevača Marka Perkovića Thompsona prorijedila objave uslijed teški dana koje pjevač prolazi sa svojim obiteljima i činjenice da je zbog toga otkazao sve nastupe, povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i 29. obljetnice VRO Oluja, objavljena je čestitka koja je ganula tisuće pjevačevih pratitelja.

U objavi je posebno istaknuta zahvalnost hrvatskim braniteljima na doprinosu u oslobađanju zemlje.

“Čestitamo Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja te 27. obljetnicu VRO Oluja ’95. Poginulim, nestalim i umrlim hrvatskim braniteljima neka je vječna slava i HVALA!” piše na Thompsonovoj službenoj stranici.

U komentarima su se pjevaču javili branitelji i brojni građani koji su mu poručili kako su u molitvama za njegovog sina.

Podsjetimo, Marko Perković Thompson otkazao je sve koncerte nakon što je njegov 17-godišnji sin Ante Mihael Perković početkom srpnja  završio u bolnici zbog zatajenja srca. Od tada se rijetko objavljuje i na njegovoj službenoj stranici, a posljednja objava bila je upravo poziv na molitvu za pjevačeva sina, ali i sve one koji se nalaze u sličnoj situaciji kada se bore za vlastiti život.




Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.