Foto: Neja Markicevic / CROPIX

NOVA DRAMA U ŽIVOTU DORIS PINČIĆ! Voditeljica je žrtva posrnulog muškarca: ‘Kad pijem činim takva kaznena djela’

Autor: Dnevno.hr

Voditeljica Doris Pinčić jedna je od žrtava serijskog provalnika Alena I. (37) koji joj je iz Mercedesa ukrao 3500 kuna vrijedan laptop star kupljen prije samo mjesec dana i prodao ga za 500 kuna. Ovaj Zadranin sa sesvetskom adresom svoj je zločin priznao na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu, a tužiteljstvo je potom predložilo da ga se osudi na četiri godine i 10 mjeseci zatvora.

“Prišao sam Mercedesu u Ulici Crvenog Križa u Zagrebu 3. svibnja. Razbio sam staklo i iz auta izvadio torbu s laptopom na čijem je ekranu bila slika Doris Pinčić.

Laptop sam prodao za 500 kuna na kraju. Bio sam u lošoj situaciji, a kad konzumiram alkohol činim takva kaznena djela. Kajem se zbog svega. Znam gdje sam neke od ostalih ukradenih stvari iz drugih automobila odbacivao. Na sebi sam nosio maslinastu jaknu, a na glavi masku i kapu”, priznao je Alen I. na sudu, piše Jutarnji.

Ova krađa nije bila izolirani slučaj.

Zadranin je na ovaj način opelješio najmanje devetero ljudi, a iz vozila je uzimao laptope, kabele, ključeve, bluetooth slušalice, USB uređaje, laserski metar, punjače tableta i mobitela…

Policija ga je ulovila na na tramvajskoj stanici na križanju Zvonimirove i Šulekove nedugo nakon što je ispraznio na Heinzelovoj Škodu Kodiaq.

 




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.