Foto: YouTube

NOVA DRAMA ‘GOSPODINA SAVRŠENOG’: Goran neugodnom porukom potvrdio prekid s fatalnom Claudijom

Autor: T.Š.

Bivši ‘Gospodin Savršeni’ Goran Jurenec (40) se nakon tri mjeseca misteriozne šutnje odlučio oglasiti putem Instagrama i potvrditi prekid veze s Claudiom Luciom Pioch (27) s kojom se pomirio nakon burnog prekida s influencericom Hanom Rodić (23).

Svega sat vremena nakon što je Claudia na Instagramu komentirala prekid, oglasio se i Goran. Izgleda da mu prekipjelo pa je objavio pomalo neugodnu poruku o prekidu.

“Evo da se izjasnim, Claudia i ja nismo zajedno od 9. lipnja 2021. Nismo pokušavali obnoviti vezu kao što je dotična napisala. Hvala”, piše u Goranovom storyju.  Time je demantirao Claudijine navode da su pokušavali popraviti odnos.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Zanimljivo, vrlo slično postupio je i tijekom prvog javnog prekida koji se na Instagram profilima bivšeg para protezao danima. Najprije je obrisao zajedničke fotografije s Claudijom s Instagrama, dok je Claudia cijelu stvar pokušala zataškati.

Goran i Claudia pomirili su se nakon javnog prekida s njegovom bivšom djevojkom Hanom, koju je upoznao u showu ‘Gospodin Savršeni’. Iako su Poljakinja i Nijemac često pričali o zajedničkoj budućnosti te objavljivali video snimke u kojima se on kleo na ljubav i posvećenost, baš kao što je to činio dok je bio u vezi s Hanom. Dok je bio s Claudijom spominjao je i djecu. “Brak i djeca su kruna svake veze i naravno da maštamo o djeci. To je najbolje što se jednoj zdravoj vezi može dogoditi. Oboje to želimo i vidjet ćemo što će se dogoditi u budućnosti”, ispričao je svojedobno Goran.

Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.