Foto: Instagram

Nives Ivanišević uz ovu fotku otkrila tko joj ovih dana najviše nedostaje: ‘Ti si sve’

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Blagdan Svih Svetih za mnoge je bio iznimno emotivan dan. Prisjećanje na drage osobe koje više nisu s nama te odlazak na njihova vječna počivališta ljudima sigurno ne pada lako. A takva je situacija bila i za jedno od poznatih lica na našoj sceni.

Nives Ivanišević, supruga teniskog asa Gorana Ivaniševića, na društvenim mrežama otkrila je koga se njena obitelj najradije prisjetila povodom minulog blagdana.


Svijeća za mamu Vesnu

Putem svoje Instagram priče podijelila je dvije veoma emotivne fotografije. Na jednoj se vidi kako je za voljenu osobu zapalila svijeću, dok je na drugoj podijelila bratovu objavu fotografije na kojoj oboje šeću ulicom, dok ih za ruke drži majka Vesna.

Foto: Instagram

Podsjetimo, Nives je svoju voljenu majku izgubila 2020. godine, tako da je sjećanje na traumu sigurno i dalje dosta svježe. Sudeći prema natpisu ‘Svaki dan fališ’ koji je njen brat Nenad stavio uz svoju objavu, majka i njemu i dalje nedostaje.

Foto: Instagram

Ova radijska i televizijska voditeljica ne krije koliko joj je majka značila. Nerijetko dijeli objave posvećene upravo njoj, a koliko joj je teško pao njen gubitak otkrila je tada nevjerojatno emotivnom posvetom.

Dok je Goran Ivanišević pod teretnom skandala, evo što radi njegova supruga Nives

“Ima jedna žena… koja nikad nikom ništa loše nije napravila. Koja je uvijek sve stavljala ispred sebe. Koja je bila podrška u svim trenucima i uvijek tražila ono dobro u ljudima, čak i kad nitko drugi to nije mogao vidjeti u njima. Borila se stalno za pravdu i za malog čovjeka, nije mogla podnijeti tuđu patnju i bol, radije bi to preuzela na sebe. A kao mama… puna kuća smijeha, puna kuća sreće, stalna pažnja usmjerena na centar svijeta (mene i brata),” opisala je Nives na društvenim mrežama.

“Ona mama za koju možeš reći: ‘E da je barem to moja mama’. Sreća drugih njoj je bila lajtmotiv života. Hvala. Hvala što si bila baš moja mama, što si baš moj život učinila takvim da ga nikad ne bi mijenjala s nikim. Ti si sve. Kraljica, majka, žena, uzor. I kako bi rekle sve ove jake koje volim i znam: Putuj Mamice! Volim te,” zaključila je emotivna voditeljica.
Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.