Instagram

Nives Celzijus se pohvalila pozom koju malo koji Hrvat može izvesti pa je izvrijeđali!

Autor: Iva Hanzen

“Ništa bez jutarnje tjelovježbe ? #samoprirodno#stretching”, napisala je Nives Celzijus pored fotografije na kojoj pozira u kupaćem kostimu dok izvodi prilično zahtjevnu pozu. No, premda je Nives izgledala spektakularno u tom izdanju, komentari ispod fotografije nisu bili nimalo pozitivni, odnosno, kako je to objasnila jedna Nivesina obožavateljica: “Kol’ko napaljenih jadnika u komentarima ?jebemu miša malog!”

 

View this post on Instagram

 

Ništa bez jutarnje tjelovježbe ? #samoprirodno #stretching

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Ukratko, komentari su bili u stilu: “Vidi guzova, sunce ti jebem”,”‘Pereš li ti noge???”, “Jedna od najlošijih slika, i totalno besmislena, a i s tjelovježbom baš ništa nema. Nives, ti znaš napravit odlične fotke, ali ovo je loše”, “O majko mila… neukusno, sorry! Nisam ljubomorna, ali stvarno”, “Vježbaj, pizda ti materina?”, “Ne moraš biti gola da bi se vidjelo kako si zgodna. Pusti da maštaju” i “Treba tebi pravi instruktor za jutarnju tjelovježbu, da te malo preznoji”.




Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.