Foto: Instagram

‘NISU SE NAJBOLJE SNAŠLI U ORGANIZACIJI’ Uršula Tolj nakon otkazanog voditeljskog angažmana otputovala izvan Hrvatske: ‘To me s vremenom pustilo’

Autor: Dnevno.hr/T. P.

Nakon što je vodstvo HRT-a odlučilo da za Uršulu Tolj u emisiji ‘Kod nas doma’ više nema mjesta, voditeljica je sa sinom Petrom otputovala u Italiju kako bi popratila utrku Formule 1.

‘Priznajem da sam i ja nekoć bila veliki fan F1. To me s vremenom pustilo, ali unatoč tome iskoristila sam priliku da uživo pratim utrku koja se odvijala na legendarnoj stazi na kojoj se od 1950. godine vozi svjetsko prvenstvo i koja je ove godine proslavila svojih prvih 100’, rekla je za Jutarnji list.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Uršula Tolj (@ursulatolj)

Urušli je ovo bio prvi put da je uživo pratila poznatu utrku, no priznala je da su postojali i trenutci kad joj je svega bilo ‘preko glave’.




‘Željela sam doživjeti to iskustvo i jako mi se svidjelo. Iako, s druge strane, bila je velika gužva i, koliko sam primijetila, Talijani se nisu baš najbolje snašli u organizaciji. Zbog toga smo neplanirano dio vremena proveli u redovima, što za piće, što za ‘tokene‘, ali, sve u svemu, to mi nije pokvarilo doživljaj’, rekla je za utrku koju je pratilo preko 300 tisuća ljudi.

Podsjetimo, čelnici HRT-a odlučili su u jesenskoj shemi ukinuti ‘Uršulin dan’, odnosno, format u kojem je petkom ugošćavala poznate glazbenike iz čitave regije i njihove goste, prijatelje, osobe koje su im obilježile karijeru.

‘Istina je, nema više tog glazbenog izdanja petkom’, potvrdila je Tolj za Slobodnu. Zasad nije poznato što će raditi u novoj jesenskoj shemi.




Autor:Dnevno.hr/T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.