Foto: Screenshot/YouTube

NISTE SI MOGLI PRIUŠTITI DIOROV KALENDAR ZA 4200 KUNA? Kad vidite ovo, moglo bi vam laknuti

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Adventski kaldenari već godinama nisu sačinjeni od malih komadića čokolade namijenjenih djeci. Dvadeset i četiri poklončića adventskog kalendara izrađuju se i za odrasle, a  ve više mnogi u sebi sadrže vrlo luksuzne poklone.

Stoga i ne čudi što su mnoge žene pohitale priuštiti si i adventske kalendare omiljenih brendova, ali i velikih dizajnerskih imena, svatko u skladu s mogućnostima. No, kolike god mogućnost bile, očekivanja je ponekad teško ispuniti, uvjerile su se neke od njih.

Inna Turadzhyk iz Kijeva objavila je video na TikToku u kojem je s pratiteljima otkrila sadržaj svog luksuznog Diorovo adventskog kalendara od 500 funti, što je oko 4129 kuna, no mnogi njeni pratitelji ostali su šokirani viđenim.

U kalendaru se našla  svjetlucava zvijezda, minijaturna bočica parfema J’adore, minijaturni lippy glos za usne, mala svijeća, minijaturna bočica parfema Miss Dior, minijaturni parmer Dior Girls, krema za lice, serumi, krema za ruke i drugi minijaturni beauty proizvodi. U posljednjem 24. poklončiću koji je trebao biti najveći ili najbolji, našla se još jedna svijeća.

Sama tiktokerica nije komentirala kalendar, no upitala je pratitelje što misle o njemu a oni su zaključili da je previše platila za poklon proizvode nalik testerima u drogerijama.

“Ma, da nije taj poklon u 24. kutijici neka šala? Zar tri svijeće dotad nisu bile dovoljne?”, “Recite mi da nisam jedini koji je očekivao da 24 dan ipak dobije parfem u punoj veličini”, komentiral su pratitelji.

@inna_turadzhykWhat you think about this calendar? #dior #unboxing #unpacking #adventcalendar #adventcalendar2022 #adventcalendaropening #dioradvent #cosmetics #makeup #parfum♬ AIN’T GONNA STOP – Carol Kay




Još jedna žena je kupila Diorov kalendar a video koji detaljno opisuje sadržaj istog je objavila na Youtubeu.




Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.