Foto: RTL

‘NISAM KLEKNUO’ Zaručili se Mario i Marija iz ‘Superpara’, buduća mlada pohvalila se unikatnim prstenom: ‘Sve smo zajedno birali’

Autor: Dnevno.hr/T. P.

Pobjednici treće sezone RTL-ovog showa ‘Superpar’, Mario Bunjko i Marija Maleš, zaručili su se nakon dvije godine veze. Buduća mlada dobila je prsten od crvenog zlata i smaragda, a Mario se pohvalio kako nije trebao kleknuti da bi joj ga stavio na prst.

‘Ja sam već dugo vremena imao fotografiju prstena spremnu u mobitelu i znao sam točno što želim. To je moralo biti crveno zlato i smaragd i sve sam već imao osmišljeno do zadnjeg detalja’, započeo je Mario za RTL pa dodao:

‘Sve smo zajedno birali jer sam htio da i ona bude 100% zadovoljna, jedino sam smaragd ja sam odabrao i eto tako je nastao naš savršeni prsten.’

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mario Bunjko (@loxmb95)




Prsten je oduševio ne samo Mariju već i njezinu rodbinu, a do zaruka je došlo na Splićankin rođendan.

‘Otišli smo na ručak. Nisam kleknuo, ali izvadio sam prsten i zapravo nisam trebao posebno govoriti koliko je volim jer joj to svaki dan govorim, pa zapravo nije bilo nekog posebnog govora, ona sve zna već’, ispričao je budući mladoženja pa priznao da su u trenutku prosidbe dobili poseban znak koji ih prati cijelo vrijeme njihove veze.

Foto: RTL

‘Kod nas se uvijek dogodi neka posebna stvar, pa je tako bilo i ovaj put. Kada smo još bili su ‘Superparu’ na torti sam joj napisao 3:45 jer je to naše vrijeme koje nas prati od samog početka veze i puno posebnih trenutaka nam se dogodilo baš u to vrijeme.




I baš se eto potrefilo, kada sam joj stavio prsten na ruku, spontano smo pogledali na sat i bilo je baš 15:45. To stvarno nije bilo planirano, ali kao da je bio neki znak’, kazao je Mario te istaknuo kako bi volio da svadba bude održana negdje uz more.

Autor:Dnevno.hr/T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.