Foto: Instagram

NINA VIOLIĆ O ‘LJUBAVNOM KRAHU’: ‘On ne želi ostaviti brak, a njemu isto nije dobro’

Autor: Dnevno.hr/T. P.

Glumica Nina Volić na ljetnoj je terasi riječkog Art-kina predstavila svoj dugoočekivani redateljski prvijenac, film ‘Baci se na pod’, pa je otkrila da joj je tema bračnog kraha koja je temelj radnje – jako bliska.

‘Ta mi je tema bliska jer sam i sama prošla kroz traumu razvoda i osjećaja krivnje što donosim odluku ne samo za sebe nego i za svoju kćer’, izjavila je Nina za Novi list.

Naime, film ‘Baci se na pod’ prati tročlanu obitelj u trenucima kad je ljubavi došao kraj te se bračni par odlučuje na razvod. Dok si roditelji zamjeraju i prebacivaju krivnju, njihov šestogodišnji sin održava svoj ‘siguran’ svijet kroz igru.

‘Htjela sam se baviti ženom koja odlazi, a nema za to možda u našem društvu, kako ono shvaća ženu, razloga, muž je ne tuče, nije ju prevario on je sasvim dobar muž ali ona ga više ne voli i u tom braku se osjeća kao u kavezu’, ispričala je za In Magazin.

Glavnu ulogu u filmu, uz Ninu Violić, ima jedan od najzaposlenijih hrvatskih glumaca – Goran Bogdan koji je svoj angažman iznio poprilično uvjerljivo.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Nina Violić (@ninaviolic_)

‘Zanimljivu je ulogu napravio, nisam mu dopustila da bude presimpatičan, ali lijepu ulogu je napravio i tužnu, frajeri bi se mogli navući na taj princip jer on ne želi ostaviti brak, a njemu isto nije dobro’, priča glumica.




Dramska prvakinja HNK prošla je kroz patnje koje donosi razvod, a trenutno je u ljubavnoj vezi s Filipom Šovagovićem za kojeg kaže da joj je ‘najduhovitija osoba dok se ne posvađaju’.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nina Violić (@ninaviolic_)

Autor:Dnevno.hr/T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.