Foto: RTL

Nina otvorila dušu: ‘Strah me viška kože i da ću izgubiti samopouzdanje’

Autor: Dnevno.hr/T.Š.

U novoj epizodi ‘Života na vagi‘ kandidati su odradili još jedan trening prije vaganja, osvježili se bezalkoholnim koktelima te otišli na vaganje.

Silvija i Mislav uživali su u zajedničkom društvu i govorili si koliko se obožavaju. “U Mislavu sam pronašla sigurnost, stijenu. Sad je već prošlo neko vrijeme otkako je sve počelo i paše mi ova ljubav i to što smo zajedno. Ne pamtim kad sam se posljednji put ovako osjećala – i sigurno i zaštićeno”, rekla je Silvija, a Mislav dodao: “Silvija je moja prva prava veza i prva prava djevojka. Lakše mi sve pada jer imam posebnu osobu u kući i puno mi znači njezina podrška.”


Foto: RTL

Nina je otkrila kako je bila pomalo tužna i razočarana zato što nije mogla vježbati punim kapacitetom, a priznala je i da je malo ljubomorna. “Doznala sam da su crveni odlučili kilogram prednosti dati Silviji, što povećava moju opasnost na vagi, ali isto tako, nadam se nekom čudu”, rekla je Nina koja ima ozlijeđenu nogu. Ljube smatra kako je ovaj izazov izvrstan za motivaciju te se nada da će izvući najbolje od svih kandidata. “Očekujem odlične rezultate na vaganju”, zaključila je, a i ostali su komentirali kako su se jako nabrijali na ovaj zadatak.

Foto: RTL

Posljednji trening prije nadolazećeg vaganja Edo je komentirao kako primjećuje određeni umor kod kandidata, no ne i kod Krune koji je ponovno dao sve na treningu. “Smatram se da sam malo probio limit i nadam se da su i Mirna i Edo ponosni”, rekao je Kruno, no Irena i dalje nije bila spremna za bicikl. Šepić i Martin su uživali u natjecanju, ali i Nina koja je vježbala ne obazirući se na bol! Vlašić i Jure kladili su se u pivo tko će biti bolji, a dogovorili su se da će ga popiti u finalu.

Foto: RTL

Treneri su se otišli osvježiti na improvizirani šank na livadi, gdje im je koktel-majstor pravio pića, a kandidati su nastavili vježbati kao da su treneri pokraj njih. Kasnije su pozvali i njih kako bi ih nagradili za ciklus u kojem su maksimalno probili svoje granice. Otkrili su im da imaju jedan ‘osvježavajući izazov’, ali i da pripaze s unošenjem tekućine jer je pred njima vaganje. “Možete birati hoćete li konzumirati osvježavajuća pića. Pijete u paru kao i cijeli ciklus, a ako popijete više čaša od vašeg protivnika, ostvarili ste 0,3 kilograma prednosti na vaganju. U parovima u kojima vas je troje, odabrat ćete jednog člana plavog tima kao predstavnika”, objasnili su treneri.

Foto: RTL

Prvo su pili Marie i Goran, a koktel-majstor ponudio im je pet bezalkoholnih pića: mohito, pinu coladu, ledenu kavu, shake od jagode i pivo. Marie je prvo uzela ledenu kavu, a Goran mohito, no ubrzo je uzeo i kavu. “Odlučio sam da joj neću dopustiti da pobijedi”, rekao je Goran. No i Marie je bila spremna za borbu pa je uzela još jednu kavu, no i Goran je tražio još jedan mohito pa se naposljetku Marie predala. I ostali su krenuli s pićima i taktikama – neki su samo naručivali i pretvarali se da piju, a neki su stvarno to ozbiljno shvatili.

Foto: RTL

Ovaj ciklus na vaganju je najvažnija žuta linija, što znači da će netko show napustiti timskim glasanjem. Jure i Vlašić bili su prvi par na vaganju i pričali su kako im je bilo zanimljivije trenirati u paru te da ih je to više motiviralo. “Kad ih gledam, potajno se nadam da je Mislav bolji”, komentirala je Silvija i dodala kako je Vlašićeva prednost – bistri um te da joj je divno što je zaljubljena. Jure je prošli put imao 130,4 kilograma, a Vlašić s 195,8 kilograma – Jure je skinuo 3,7 kilograma, odnosno 2,8% tjelesne mase, a Vlašić 5,7 kilograma, što je 2,7% tjelesne mase. Jure je popio i više pića te ostario prednost 0,3 kilograma na vagi, tako da je izgubio 4 kilograma ili 3,1% tjelesne mase.

Foto: RTL

Krenulo je dobro za plavi tim, a sljedeći si bili Martin i Šepić. Prošli put kapetan plavog tima imao je 148,3 kilograma, a Šepić 157,8 kilograma. Martin je osvojio i prednost na vaganju jer je popio ledenu kavu i pinu coladu; obojica su izgubili 4,6 kilograma, no Martinov postotak izgubljene tjelesne mase bio je 3,1%, a Šepićev 2,9%. “Ovo je jako dobro utjecalo i na njega i na mene”, komentirao je Šepić. Zbog prednosti od 0,3 kilograma, Martin je izgubio 4,9 kilograma, odnosno 3,3% tjelesne mase.

Foto: RTL

Pero i Leonardo bili su sljedeći par i također su komentirali kako im se jako svidjelo ovo natjecanje. Na posljednjem vaganju Pero je imao 161 kilogram, a Leonardo 168,9 kilograma – Pero je izgubio 4,6 kilograma, što je tjelesne 2,9% mase, a Leo 6,3 kilograma, što je 3,7% tjelesne mase! Obojica su popili jednak broj pića i nitko nije ostvario prednost od 0,3 kilograma na vaganju.
Foto: RTL

Držeći se za ruke, stigle su Silvija i Nina, koja je rekla kako joj je zbog promjene dobro došla zamjena trenera, da joj je lakše što piše dnevnik te komentirala je kako ju je i dalje strah biti mršava. “Strah me da bih bila manje lijepa. Strah me viška kože i da ću izgubiti samopouzdanje ako dođe do toga”, rekla je Nina i priznala da se nikad ne bi prijavila u ‘Život na vagi’ da nije imala zdravstvenih problema. Prošli put Nina je imala 120,5 kilograma, a Silvija 117,4 kilograma – Nina je izgubila 3,3 kilograma, što je 2,7% tjelesne mase, a Silvija 4,7 kilograma, što je 4% tjelesne mase.

Foto: RTL

Nina je popila više pića pa je osvojila prednost od 0,3 kilograma na vaganju, a Silvija je u velikom izazovu dobila prednost od jednog kilograma tako da je na kraju rezultat bio sljedeći: Nina je izgubila 3,6 kilograma, odnosno 3% tjelesne mase, Silvija 5,7 kilograma, što je 4,9% tjelesne mase.

Autor:Dnevno.hr/T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.