Foto: Instagram

NINA BADRIĆ IZNENADILA FOTKOM SA SVOG VJENČANJA! U emotivnoj objavi poručila: ‘Tko je našao prijatelja na Zemlji, našao je blago’

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Jedna o najvećih hrvatskih glazbenih diva, Nina Badrić, iznenadila je svoje pratitelje objavom fotografije sa svog vjenčanja.

U opisu je pjevačica napisala: “Tko je našao prijatelja na Zemlji, našao je blago. Podesi srce na lupkanje” i tagala svoju dugogodišnju prijateljicu.

Naime, na fotografiji koju je podijelila glavu joj drži kuma Kristina Remić. Riječ je o fotografiji staroj 20 godina, nastaloj kada se udavala za bivšeg supruga Bernarda Krasnića.

“Bravo, Nina”, “Divne prijateljice”, “Kakvo prijateljstvo, ma divno”, “Ovo je predivno”, “Primjer pravog njegovanog prijateljstva”, samo su neki od brojnih komentara.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)




Podsjećamo, Nina i Bernard su se zaručili nakon dvije godine veze u Dubrovniku, a vjenčali četiri godine kasnije, 2003. godine. Nakon dvije godine braka, par se rastao, a kao razlog pjevačica je navela nepomirljive razlike i emocionalnu udaljenost.

Nina i Bernard pokušali su spasiti svoj brak, a službeno su se rastali tek 2012. godine.




Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.