Foto: Instagram

NIKOLINA PIŠEK OŠTRO OSUDILA TRAČEVE: ‘Izmišljaju ih mrzitelji, šire budale, a prihvaćaju idioti… Ima smisla?’

Autor: Dnevno.hr/T. P.

Bivša televizijska voditeljica, Nikolina Pišek, svima je dala do znanja što misli o tračevima u kojima je, bar u posljednje vrijeme, ona glavna uloga.

Nikolina je na Instagram profilu objavila fotografiju kako zamišljeno pozira u kratkoj haljinici i čizmama, a u opisu se obračunala sa svima koji prenose ‘lažne informacije’.

‘Sretan petak. I još nešto… Tračeve izmišljaju mrzitelji, šire ih budale, a prihvaćaju idioti… Ima smisla?’, napisala je, a njezini pratitelji podržali su je komentarom.

‘Budi primjer svima kako se treba boriti’, ‘Samo naprijed draga’, ‘Sve je to osobni izbor demokracije. Nemoguće je svima udovoljiti. Neka pričaju. Napokon svatko priča za sebe’, pišu joj obožavatelji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)




Nikolina je nakon smrti supruga Vidoja Ristovića prošla kroz turbulentno razdoblje, a jednom je prilikom na društvenim mrežama objavila poduži status u kojem je progovorila o demonima u svom životu.

‘Dogodi se život, nitko te ne pita. Zastane dah i vrijeme. Upoznaš demone među najbližima i anđele u ljudima koji ti dođu na put, sasvim slučajno i nenametljivo. Misliš da će te netko iz svega toga probuditi. Šutiš u šoku danima. Bez suza. Ne stigneš prigrliti bol. I shvatiš da si ponosan na svaki korak kojim si kročio tih deset godina, na ljubav koju si davao i primao, na činjenicu da ste gradili obitelj zajedničkim snagama i veselili se svakom novom postignuću.




 Da ste bili sretni kada je vaše malo čudo prohodalo, izgovorilo prvu riječ, upisali ga zajedno u školu, ispratili na završnoj vrtićkoj priredbi, putovali svi zajedno i radovali se kao djeca svakom novom zajedničkom iskustvu. Obamreš jer tvog oslonca više nema. Zaspao je i znam za što mi daje snagu. Zadužio me da naše dijete, našu djecu izvedem na pravi put. Posumnjaš u sebe i… onda pronađeš snagu u tim malenim okicama. One ti pokažu put, prepun trnja, ali tvoj. Jer pobjeđuju oni koji ne odustaju. Ništa nije onako kako se čini. I ništa nije nemoguće’, objavila je na Instagramu.

Autor:Dnevno.hr/T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.