Instagram

Nije samo Jennifer Aniston nesretna u ljubavi, već i njezina najbolja prijateljica! Moli dečka da ju oženi, a on neće! OČAJNA JE!

Autor: Iva Hanzen

Nije samo Jennifer Aniston imala brojne ljubavne uspone i padove sve ove godine, već je kroz isto prolazila i njezina najbolja prijateljica i kolegica iz serije ‘Prijatelji’, glumica Courtney Cox koja je u seriji glumila Monicu. I iza nje je nekoliko propalih brakova pa je Courtney tako prvo bila udana za glumca Davida Arquettea i to od 1999. do 2010. godine. U braku su dobili kćer Coco, rođenu u lipnju 2004. godine, a kuma joj je bila upravo Jennifer Aniston. Šest mjeseci nakon poroda Cox je patila od postporođajne depresije, no iako je par uspio prebroditi tu traumu i ostati zajedno još šest godina, na kraju su ipak odlučili živjeti odvojeno. Doduše, nastavili su održavati i još uvijek održavaju blisko prijateljstvo i poslovni odnos u produkcijskoj kući Coquette Productions. Na kraju je David 2012. godine podnio zahtjev za razvod braka, a isti je službeno realiziran već iduće godine, za razliku od mnogih holivudskih parova koji svoje brakorazvone parnice vode i po nekoliko godina.

 

View this post on Instagram

 

Hi Jen! Welcome to the social media world…it sucks. You’re gonna love it! ♥️♥️♥️

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on

Cox je zatim 2013. počela izlaziti s članom benda ‘Snow Patrol’ Johnnyjem McDaidom, da bi godinu kasnije objavili zaruke koje su na kraju otkazali, ali su ostali par nakon kratkog perioda odvojenosti. Tad su shvatili da je njihova ljubav jača nego ikad prije te su nastavili skladan odnos.




 

View this post on Instagram

 

Udderly photobombed #badpuns #suffolk




A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on

No, kako piše tabloid Globe, Courtney više nema strpljenja jer je s Johnnyjem već sedmu godinu,  a on i dalje ne želi stati pred oltar. Njena je želja k tome jača jer zbog karantene koja vlada zbog koronavirusa, vrijeme moraju provoditi odvojeno. Ona je naime zapela u Americi, dok je  Johnny u Europi, a dok je Johnny izgleda zadovoljan ovom vezom na daljinu, Courtney je tijekom karantene spoznala da veza na daljinu ne samo da joj nije dovoljna, već i da očajnički želi brak. Kako je sama priznala u jednoj od novijih Instagram objava, nisu se vidjeli više od 133 dana, što će reći da ne samo da su odvojeni već više od četiri mjeseca, već i da glumica doslovno broji dane kada će ponovno vidjeti dečka, a kada netko broji dane da vidi svog partnera, onda možete zamisliti koja je to bol i očaj.

Tako izvor za spomenuti medij tvrdi da Courtney doslovno moli Johnnyja da se ožene kada se sljedeći put sretnu jer je panedmija koronavirusa za nju svojevrsna lekcija i znak.  Da su u braku, sada bi bili zajedno, misli Courtney koja gorko žali što ju Johnny nije oženio prije.

Jennifer Aniston na rubu fizičkog i psihičkog kraha! Svi se boje što će biti s njom! Samo glumi da je sretna i jaka!

Što!? Ubio se glumac iz ‘Prijatelja’!

Jennifer Aniston u zagrljaju starog kolege, čiji je izgled svojevremeno zabrinuo njegove fanove!

Jennifer Aniston potresla sve fotografijom iz bolnice s respiratorom! ‘Ovo je Covid. Ovo je stvarno’, poručila!

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.