Foto: Marko Prpic/PIXSELL

NIJE ODOLIO: Šprajc emisiju završio na urnebesan način, evo kako je spojio zvijezdu američke inauguracije i štrumpfove

Autor: M.V.

Kao gledatelj je sudjelovao u američkoj inauguraciji, no ovaj kandidat za predsjednika 2016. godine, Bernie Sanders, ukrao je pažnju javnosti koja je iskoristila svu svoju kreativnost te samog Sandersa fotomontirala u razne situacije.

Nije izostala ni reakcija hrvatske javnosti koja je Sandersa smjestila na kutiju cjepiva protiv koronaviursa na koju je u dogledno vrijeme sjeo Krunoslav Capak, ravnatelj HZJZ-a, a našao se Bernie i u društvu Andreja Plenkovića, HDZ-a…

Sada je pak gostovao i u RTL Direktu, a sve je dakako režirao Zoran Šprajc.

“Tko zna gdje bi se Sanders još mogao pojaviti pa najbolje da sad završimo emisiju, poštovani gledatelji hvala na pozornosti i laku vam noć i naravno, ne zaboravite, ako ste dobri i poštujete mjere možda noćas ugledate i Štrumpfove”, rekao je na kraju emisije voditelj.

Foto: Screenshot

Autor:M.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.