Foto: Guliver (Richard Shotwell/Invision/AP)

‘NIJE FER PREMA VAMA!’ Shrvana zvijezda obratila se javnosti: ‘Nisam spremna ponovno se vratiti, žao mi je’

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Svjetska zvijezda kanadskog podrijetla, Celine Dion, nažalost je ponovno otkazala svoju turneju ‘Courage‘ pa tako ni sljedeće godine neće nastupiti u zagrebačkoj Areni. Shrvana pjevačica obratila se publici putem Instagrama: “Žao mi je što sam vas sve još jednom razočarala. Jako naporno radim kako bih vratila svoju snagu.”

“Turneje mogu biti vrlo teške čak i kada ste 100% zdravi. Nije fer prema vama što stalno odgađam nastupe,” nastavila je. “Iako mi ovo slama srce, najbolje je da sad sve otkažemo dok stvarno ne budem spremna ponovno se vratiti na pozornicu.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

Objavu je zaključila rekavši: “Želim da svi znate, ne odustajem… i jedva čekam da vas ponovno vidim.” Komentari su puni izraza podrške i potpore, bilo od kolega glazbenika, bilo od obožavatelja. Tako je pjevačica Anastacia komentirala: “Sve o čemu brinem si ti. Tvoje zdravlje je prioritet”, dok je jedna obožavateljica izjavila: “Kupili smo karte prije tri godine. Očekivali smo otkazivanje nakon svih odgoda, tako će Celine imati vremena odmoriti se i oporaviti bez brige hoće li biti spremna do određenog datuma. Želimo joj svako dobro.”

Podsjetimo, njen nastup u zagrebačkoj Areni prvotno se trebao održati 18. ožujka 2023. godine, ali je pjevačica u prosincu prošle godine otkazala taj nastup te se kao novi datum odredio 16. ožujka 2024. godine. No nažalost, i to je sada otkazano te je neizvjesno kada će i hoće li hrvatska publika imati priliku doživjeti njen koncertni spektakl.




“Dugo se nosim sa zdravstvenim problemima i bilo mi je jako teško suočiti se sa svojim izazovima i pričati o svemu što sam proživljavala,” izjavila je Celine u prosincu. “Nedavno mi je dijagnosticiran vrlo rijedak neurološki poremećaj koji se zove sindrom ukočene osobe, a koji pogađa jednog od milijun ljudi. Iako još uvijek učimo o ovom rijetkom stanju, sada znamo da je to ono što uzrokuje sve grčeve koje imam.”

Zagreb je bio jedan od sretnijih gradova s obzirom da se ubrzo našao novi datum koncerta. Tada je u prosincu rečeno kako se osam koncerata planiranih za ljetni dio turneje otkazuje, dok se sedam planiranih od 26. kolovoza do 04. listopada 2023. trebalo odviti prema planu. Celine je završila prva 52 nastupa na turneji prije nego se pojavila pandemija koja je uzrokovala pauzu u ožujku 2020. godine, a sada je radi osobnog zdravlja bila prisiljena sve otkazati.




Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.