Foto: RTL, Instagram

NI ROĐENE MAJKE IH NE BI PREPOZNALE: Pogledajte kako su Cigi i Grubnić izgledali prije 16 godina!

Autor: Š. P.

Iako nikad nisu bili neki veliki prijatelji (donedavno su se čak i javno svađali) Marko Grubnić i Neven Ciganović su u očima javnosti često ‘spadali u isti koš’ – obojica su uspješni stilisti i miljenici poznatih pjevačica, ali i deklarirani ljubitelji estetskih operacija i kojekakvih korekcija.

Fotografije s društvenih događanja snimljene krajem 2005. godine, dakle, prije točno 16 godina, jasno pokazuju da se, osim mode, značajno promijenio i njihov fizički izgled.

Pročitaj i ovo! ‘NAGELIRANI’ JARAK I KOVRČAVA MONIKA: Pogledajte kako je nekadašnji voditeljski par izgledao prije 16 godina!

“Priznajem, opsjednut sam svojim licem. Ne bojim se starenja, ali volio bih učiniti sve što mogu kako bih usporio taj proces”, tih godina je govorio Grubnić. Godine 2010. je za dvadesetak tisuća kuna operirao nos. “Ostvario mi se veliki san i sve je savršeno ispalo”, rekao je tada za 24sata.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL, Instagram

“Primijetio sam da mi se nakon botoksa otvorio pogled, da su mi se podignule obrve i da se doimam nekako svježije, odmornije, naspavano”, rekao je Marko, a stručnjaci su primijetili i presađivanje kose te nove zube na koje je potrošio 42 tisuće kuna.

Po pitanju promjena na licu, pred Grubnićem definitivno prednjači Ciganović, koji je i te 2005. godine bio vidno ‘popravljan’. Otad se prometnuo u strastvenog ljubitelja i neumornog promotora estetske kirurgije.

Foto: RTL, Slavko Midžor/PIXSELL

“Nije me strah. Dva puta sam stavljao silikon u jagodice kako bi dobio muževniji izgled. Transplantirao sam obrve, dva puta sam radio blefaroplastiku, odnosno podizanje očnih kapaka, nos sam smanjivao tri puta “, rekao je nedavno u jednom podcastu Ciganović.




Foto: Slavko Midžor/PIXSELL

Te davne 2005. pojavio se na promociji novog Don Perignona. Pozirao je s Anteom Kodžoman i Fani Stipković, u to vrijeme neizbježnim licima gotovo svakog društvenog događanja.

Foto: Slavko Midžor/PIXSELL

Grubnić je, pak, blistao u klubu Gallery. Iz prvog je reda pratio reviju jedne talijanske modne marke koja je traperice revolucionarno spajala sa – sportskim majicama.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Iste večeri, Marko se pojavio u klubu Saloon na partyju Jelene Veljače, koja je zvjezdano i vruće noćno druženje priredila povodom premijere predstave “Groznica”.




Foto: Jurica Galoić/PIXSELL

Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.