NEVEN CIGANOVIĆ RASPALIO PO MAJI ŠUPUT! Brutalno iskritizirao njezin stil: ‘Publika u šatoru nije zahtjevna’!

Autor: Dnevno

Maja je priznala da je povećala grudi kod estetskog kirurga, a po kuloarima se šuška kako je korigirala i lice
Stilist Neven Ciganović analizirao je modni izričaj pjevačice Maje Šuput Tatarinov te je zaključio kako je trebala ostati slatka i vrckasta bez previše eksperimentiranja kakva je bila na početku karijere dok je nastupala s grupom Enjoy. Također, nazvao ju je svatovskom pjevačicom, piše 24 sata.

“Majin je osnovni problem, odnosno njezina stilista, što kod nje neprestano potenciraju neki seksepil koji ne postoji te istaknuo kako joj pokušavaju istaknuti atribute, ali na pogrešan način.

“Pokušavaju to postići golotinjom. Ako ne idu na to, onda idu na ‘fashion moment’, koji najčešće graniči s kostimografijom. U njihovu slučaju većinom ispadne kičasto i neukusno zbog želje da se o njezinu stylingu priča danima”, rekao je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Love this show ??? @supertalenthr No2

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)




Maja je priznala da je povećala grudi kod estetskog kirurga, a po kuloarima se šuška kako je korigirala i lice.

Ponekad publici pokaže previše
“Nakon prve operacije grudi već je pomalo koketirala sa seksepilom, ali sramežljivo. Ništa nije bilo ispotencirano na ‘izvolte’”, kazao je Neven te je objasnio kako nije svim ženama predodređeno da budu “seks-bombe”, nego je kod nekih privlačnija njihova slatkoća više nego umjetni seksepil.




Maja tijekom svojih nastupa ponekad publici pokaže i više nego što treba.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Boss woman ??? Ekipa, plan za vikend nam je ovakav … Veceras u 19 vidimo se na Trgu b. J. Jelacica u Zagrebu u @mueller_hrvatska u 19h na druzenju, sutra ujutro u 8 gledamo se na Dobro jutro hrvatska gdje cemo pjevati pjesme sa djecjeg albuma, nakon toga putujemo za Split i vidimo se u City Center one Split u 18h na jos jednom druzenju u @mullerhrvatska a navecer smo svi u @vanillasplit na najludjem koncertu??? Kad se probudimo vec je subota i krecemo za Sibenik jer se tamo svi druzimo u 13h u Supernova centru a nakon toga jurim za Zagreb da tulumarim s vama na svojim adventskim kucicama u Bogovicevoj ??? I onda nam dolazi nedjelja gdje pokusavam sakriti podocnjake jer je moj najdrazi @supertalenthr opet LIVE na tv ? eto… a kako izgleda vas vikend????

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

“Publika u šatoru nije toliko zahtjevna što se tiče stylinga, bitno je da se u jednom trenutku ‘serviraju’ grudi, gaćice ili stražnjica”, rekao je Neven.

Maja je publici pokazala crne gaćice dok je pjevala na bini na 32. karlovačkim danima piva, a na sebi je imala zlatnu šljokičastu haljinu s kariranim uzorkom na bokovima. Neven Ciganović je taj look nazvao “cajkaškim”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Hello Split ?‍♀️ Veceras apsolutni lom u @vanillasplit ???

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

We did it again ??? @supertalenthr No2

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

We did it again ??? @supertalenthr No2

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.