Foto: Instagram

‘NEŠ TI, UMRLO IM DIJETE, ODMAH NA BIRO!’ Domaća glumica šokirala objavom: ‘Dosta je bilo ležanja!’

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Hrvatska javnost ostala je zgrožena nakon odluke koju je donio Sabor prema kojoj se roditeljima njegovateljima neće produljiti naknada nakon smrti djeteta na šest mjeseci od smrti.

Zgrozilo je to i domaću glumicu Marijanu Mikulić koja se putem društvene mreže osvrnula na odluku koja je mnoge šokirala.

“Dok političari imaju period privikavanja nakon svog preteškog gubitka pozicije, smatraju da roditeljima njegovateljima taj period nije potreban. “Neš ti, umrlo im dijete, odmah na biro. Dosta je bilo ležanja!” Tako misle naši vrli Andrej Plenković i ekipa”, napisala je ogorčeno Mikulić.

Foto: Instagram

“Nema dovoljno odgovarajućih institucija koje bi skrbile o djeci s raznim teškoćama. Prisiljeni s crkavicom od naknade godinama biti izvan radnog odnosa kako bi mogli skrbiti o djetetu. Nisu dovoljno poniženi od strane sustava, pa ajmo ih nagaziti još malo”, zaključila je.

Foto: Instagram

Inače, glumica je u prosincu prošle godine sudjelovala i u prosvjedu roditelja djece s poteškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom, koji je na Markovu trgu organizirala Udruga Sjena.

Podsjećamo, Marijin najmlađi sin ima poteškoće u razvoju govora i razumijevanja, o čemu glumica nerijetko piše na svojoj društvenoj mreži.




Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.